Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé

Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé
Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé
Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé
Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé
32 990 32 990 95
32 990,- Kč

Původní cena: 32 990,- Kč


Hodnocení:


Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé .

Detailní informace

Z každého detailu dýchá pohodlí a luxus, proto je rohová sedací souprava SANIL ideální k tomu, aby vytvořila jemný a lákavý prvek ve vašem obývacím pokoji. Sedačka je celočalouněná látkou Country v nestárnoucím hnědém barevném provedení, proto je vhodná doprostřed místnosti, ale i do rohu. V otomanové části se nachází úložný prostor, kde uložíte například ložní prádlo či nepotřebné oblečení. Když si budete chtít odpočinout a užít čas s blízkými, využijte funkci rozkladu. Získáte tak plochu na spaní o rozměru 132x210 cm. O maximální komfort se p...ostarají tři polohovací opěrky, které zajišťuje opření zad a hlavy v šesti stupních. Svým uživatelům poskytuje příjemné sezení v kombinaci pružina Falista+pur pěna. Elegantně stojí na kovových nožičkách v černé barvě.Možnost objednání v 6 barevných provedeních látky Country (cena na dotaz). Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Dodací lhůta 6-8 týdnů.Barva:hnědáProvedení: pravélevéVýběr provedení zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: dřevo / kov / látka / pružina / PUR pěnaRozměry: šířka: 275 cmhloubka: 175 cmvýška: 81 - 92 cmplocha lůžka: 132 x 210 cmhloubka sedu: 61 cmvýška sedu: 44 cmvýška zádové opěrky: 28 cmšířka opěrky na ruce: 28 cmvýška opěrky na ruce: 46 cmvýška nožiček: 10 cmNosnost: 90 kg / osobaHmotnost:120 kgDodáváno v demontu.,Z každého detailu dýchá pohodlí a luxus, proto je rohová sedací souprava SANIL ideální k tomu, aby vytvořila jemný a lákavý prvek ve vašem obývacím pokoji. Sedačka je celočalouněná látkou Country v nestárnoucím hnědém barevném provedení, proto je vhodná doprostřed místnosti, ale i do rohu. V otomanové části se nachází úložný prostor, kde uložíte například ložní prádlo či nepotřebné oblečení. Když si budete chtít odpočinout a užít čas s blízkými, využijte funkci rozkladu. Získáte tak plochu na spaní o rozměru 132x210 cm. O maximální komfort se postarají tři polohovací opěrky, které zajišťuje opření zad a hlavy v šesti stupních. Svým uživatelům poskytuje příjemné sezení v kombinaci pružina Falista+pur pěna. Elegantně stojí na kovových nožičkách v černé barvě.Možnost objednání v 6 barevných provedeních látky Country (cena na dotaz). Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Dodací lhůta 6-8 týdnů.Barva:hnědáProvedení: pravélevéVýběr provedení zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: dřevo / kov / látka / pružina / PUR pěnaRozměry: šířka: 275 cmhloubka: 175 cmvýška: 81 - 92 cmplocha lůžka: 132 x 210 cmhloubka sedu: 61 cmvýška sedu: 44 cmvýška zádové opěrky: 28 cmšířka opěrky na ruce: 28 cmvýška opěrky na ruce: 46 cmvýška nožiček: 10 cmNosnost: 90 kg / osobaHmotnost:120 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 33420203402654.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Sedačky Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 120.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé,Rozkládací sedací souprava SANIL Pravé
Právě si prohlížíte...

32990,- Kč