Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé

Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé
Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé
Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé
Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé
27 890 27 890 1954
27 890,- Kč

Původní cena: 27 890,- Kč


Hodnocení:


Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé .

Detailní informace

Dopřejte si maximální pohodlí se sedací soupravou KOSMO. To pravé pohodlí zajistí polohovatelné opěrky hlavy, které si umíte manuálně nastavit podle individuální potřeby. Oceníte její multifunkčnost. Během chvíle ji přeměníte na lůžko k občasnému přespání o rozměru 122x193 cm. KOSMO má zabudovaný úložný prostor, který poslouží k odkládání lůžkovin. Sedací souprava je celočalouněná s možností postavit ji kdekoli v pokoji. Oblečená je do látky Soro v hořčicovém provedení. Výplň sedací soupravy představuje pružina falista kombinovaná s pur pěnou. ...Postavená je na designových kovových nožičkách v černé barvě.Nabízíme vám možnost objednat si sedačku v 7 barevných provedeních látky Soro, cena na dotaz. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Doba dodání 6-8 týdnů.Barva:hořčicováMateriál:látka Soro 40 / pružina Falista / PUR pěna / plastOrientace pohovky:praváleváVýběr orientace pohovky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 275 cmhloubka: 203 cmvýška: 72 / 90 cmhloubka sedu: 56 cmvýška sedu: 46 cmrozměr plochy na spaní: 122x193 cmvýška nožiček: 9 cmrozměry otomanu: 103x165 cmrozměry opěrky na ruce: 31x67 cmNosnost:90 kg / osobaHmotnost:155 kgDodáváno v demontu.,Dopřejte si maximální pohodlí se sedací soupravou KOSMO. To pravé pohodlí zajistí polohovatelné opěrky hlavy, které si umíte manuálně nastavit podle individuální potřeby. Oceníte její multifunkčnost. Během chvíle ji přeměníte na lůžko k občasnému přespání o rozměru 122x193 cm. KOSMO má zabudovaný úložný prostor, který poslouží k odkládání lůžkovin. Sedací souprava je celočalouněná s možností postavit ji kdekoli v pokoji. Oblečená je do látky Soro v hořčicovém provedení. Výplň sedací soupravy představuje pružina falista kombinovaná s pur pěnou. Postavená je na designových kovových nožičkách v černé barvě.Nabízíme vám možnost objednat si sedačku v 7 barevných provedeních látky Soro, cena na dotaz. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Doba dodání 6-8 týdnů.Barva:hořčicováMateriál:látka Soro 40 / pružina Falista / PUR pěna / plastOrientace pohovky:praváleváVýběr orientace pohovky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 275 cmhloubka: 203 cmvýška: 72 / 90 cmhloubka sedu: 56 cmvýška sedu: 46 cmrozměr plochy na spaní: 122x193 cmvýška nožiček: 9 cmrozměry otomanu: 103x165 cmrozměry opěrky na ruce: 31x67 cmNosnost:90 kg / osobaHmotnost:155 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Sedačky Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 159.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Fresia Provedení: Levá varianta, látka: Nube 20

Velikost Levá varianta,Ano,Ano,247 cm / Hořčicová / Nábytek paul
24 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé,Rozkládací sedací souprava KOSMO Pravé
Právě si prohlížíte...

27890,- Kč