Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé - 5% sleva

-5%
Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé
Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé
Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé
Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé
24 250 25 590 1843
24 250,- Kč

Původní cena: 25 590,- Kč


Hodnocení:


Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé .

Zlevněné zboží

Hledáte sedačku, kterou byste zaujali svoji rodinu a přátele? Rohová sedací souprava KORIO L je jistě tou nejlepší volbou. Na čalounění byla použita látka Paros v barevném provedení světle šedá. Disponuje praktickým úložným prostorem, díky kterému získáte dodatečnou plochu pro ukrytí věcí a předmětů, které nepoužíváte každodenně. Sedačka má moderní design, který doplňují stylové kovové nožičky v černé barvě. Sedací souprava je celočalouněná i ze zadní strany, proto ji můžete klidně umístit doprostřed místnosti. Pyšní se polohovacími opěrkami hl...avy, které se postarají o správné, zdravé a komfortní sezení. KORIO L je vybaveno i funkcí rozkladu a nabídne tak lůžko o rozměrech 128x210 cm pro příležitostné spaní nebo lenošení. Výplň sedačky tvoří PUR pěna s kvalitní pružinou falista.Možnost objednání ve 4 barevných odstínech látky Paros a ve 4 barevných odstínech látky Kronos s dodací lhůtou 6-8 týdnů. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby.Barva:světle šedáMateriál:látka Paros 05 / pružina Falista / PUR pěna / kovOrientace pohovky:praváleváVýběr orientace pohovky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 262 cmhloubka: 200 cmvýška: 91 / 103 cmšířka sedu: 146 cmhloubka sedu: 46 / 59 cmvýška sedu: 45 cmrozměr plochy na spaní: 128x210 cmvýška nožiček: 10 cmrozměry opěrky na ruce: 22x99x69 cmHmotnost:161 kgDodáváno v demontu.,Hledáte sedačku, kterou byste zaujali svoji rodinu a přátele? Rohová sedací souprava KORIO L je jistě tou nejlepší volbou. Na čalounění byla použita látka Paros v barevném provedení světle šedá. Disponuje praktickým úložným prostorem, díky kterému získáte dodatečnou plochu pro ukrytí věcí a předmětů, které nepoužíváte každodenně. Sedačka má moderní design, který doplňují stylové kovové nožičky v černé barvě. Sedací souprava je celočalouněná i ze zadní strany, proto ji můžete klidně umístit doprostřed místnosti. Pyšní se polohovacími opěrkami hlavy, které se postarají o správné, zdravé a komfortní sezení. KORIO L je vybaveno i funkcí rozkladu a nabídne tak lůžko o rozměrech 128x210 cm pro příležitostné spaní nebo lenošení. Výplň sedačky tvoří PUR pěna s kvalitní pružinou falista.Možnost objednání ve 4 barevných odstínech látky Paros a ve 4 barevných odstínech látky Kronos s dodací lhůtou 6-8 týdnů. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby.Barva:světle šedáMateriál:látka Paros 05 / pružina Falista / PUR pěna / kovOrientace pohovky:praváleváVýběr orientace pohovky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 262 cmhloubka: 200 cmvýška: 91 / 103 cmšířka sedu: 146 cmhloubka sedu: 46 / 59 cmvýška sedu: 45 cmrozměr plochy na spaní: 128x210 cmvýška nožiček: 10 cmrozměry opěrky na ruce: 22x99x69 cmHmotnost:161 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 33420203402186.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Sedačky Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 161.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé,Rozkládací sedací souprava KORIO L Pravé
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

24250,- Kč