Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé

Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé
Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé
Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé
Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé
24 390 23 690 650
24 390,- Kč

Původní cena: 23 690,- Kč


Hodnocení:


Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé .

Detailní informace

Vychutnat si společné chvíle s rodinou je k nezaplacení. Ať už je to kuchyň nebo obývací pokoj, je to místo, kde se všichni setkáváme. JOGI je prostorná sedačka se spoustou kvalit. Je celočalouněná, což znamená, že si ji můžete umístit kdekoli, tedy i doprostřed místnosti. Oblečená je do látky Soro v šedé barvě. Pyšní se polohovacími opěrkami hlavy, které znásobují pocit komfortního sezení. Disponuje funkcí rozkladu, který ji v jednom kroku přemění na plnohodnoté lůžko s plochou na spaní 130x195 cm. Nese v sobě úložný prostor, který se nachází ...v otomanové části. Výplň sedací soupravy představuje pružina falista kombinovaná s pur pěnou. Postavena je na designových kovových nožičkách v černé barvě.Nabízíme vám možnost objednat si sedačku v 7 barevných provedeních látky Soro, cena na dotaz. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Doba dodání 6-8 týdnů.Barva:světle šedá / černáMateriál:látka Soro 90 / pružina Falista / PUR pěna T30 / kovOrientace pohovky:praváleváVýběr orientace pohovky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 250 cmhloubka: 183 cmvýška: 76 / 90 cmhloubka sedu: 60 cmvýška sedu: 42 cmrozměr plochy na spaní: 130x195 cmvýška nožiček: 12 cmvýška zádové opěrky: 50 cmšířka otomanu: 91 cmrozměr opěrky na ruce: 23x61 cmNosnost na osobu:90 kgHmotnost:140 kgDodáváno v demontu.,Vychutnat si společné chvíle s rodinou je k nezaplacení. Ať už je to kuchyň nebo obývací pokoj, je to místo, kde se všichni setkáváme. JOGI je prostorná sedačka se spoustou kvalit. Je celočalouněná, což znamená, že si ji můžete umístit kdekoli, tedy i doprostřed místnosti. Oblečená je do látky Soro v šedé barvě. Pyšní se polohovacími opěrkami hlavy, které znásobují pocit komfortního sezení. Disponuje funkcí rozkladu, který ji v jednom kroku přemění na plnohodnoté lůžko s plochou na spaní 130x195 cm. Nese v sobě úložný prostor, který se nachází v otomanové části. Výplň sedací soupravy představuje pružina falista kombinovaná s pur pěnou. Postavena je na designových kovových nožičkách v černé barvě.Nabízíme vám možnost objednat si sedačku v 7 barevných provedeních látky Soro, cena na dotaz. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Doba dodání 6-8 týdnů.Barva:světle šedá / černáMateriál:látka Soro 90 / pružina Falista / PUR pěna T30 / kovOrientace pohovky:praváleváVýběr orientace pohovky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 250 cmhloubka: 183 cmvýška: 76 / 90 cmhloubka sedu: 60 cmvýška sedu: 42 cmrozměr plochy na spaní: 130x195 cmvýška nožiček: 12 cmvýška zádové opěrky: 50 cmšířka otomanu: 91 cmrozměr opěrky na ruce: 23x61 cmNosnost na osobu:90 kgHmotnost:140 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 33420203393693.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Sedačky Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 140.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rozkládací sedací souprava JOGI Levé,Rozkládací sedací souprava JOGI Levé
Právě si prohlížíte...

24390,- Kč