Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé

Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé
Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé
Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé
Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé
19 990 19 990 1931
19 990,- Kč

Původní cena: 19 990,- Kč


Hodnocení:


Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé .

Detailní informace

Pohodlnou a zároveň trendovou sedací soupravou je FURUD L . Celočalouněná s možností umístění kdekoli v interiéru. Kombinace bílé ekokůže a zelené látky Seal zvýrazňuje zaoblené tvary sedáku i boční opěrku rukou. O příležitostné spaní se postará její rozklad o rozměru 135x205 cm. Výplň sedací soupravy představuje pružina falista kombinovaná s pur pěnou. Postavena je na plastových nožičkách ve stříbrné barvě. Dodávána je s 5 velkými a 5 malými dekorativními polštářky.Nabízíme vám možnost objednat si sedačku ve 4 barevných provedeních ekokůže a v... 7 barevných provedeních látky Seal, cena na dotaz. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Doba dodání 6-8 týdnů.Barva:bílá / zelenáMateriál:eko kůže / látka Seal 38 / pružina Falista / PUR pěna / plastOrientace pohovky:praváleváVýběr orientace pohovky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 254 cmhloubka: 205 cmvýška: 65 / 75 cmhloubka sedu: 48 / 63 cmvýška sedu: 41 cmrozměr plochy na spaní: 135x205 cmvýška nožiček: 3 cmNosnost: 90 kg / osobaHmotnost:123 kgDodáváno v demontu.,Pohodlnou a zároveň trendovou sedací soupravou je FURUD L . Celočalouněná s možností umístění kdekoli v interiéru. Kombinace bílé ekokůže a zelené látky Seal zvýrazňuje zaoblené tvary sedáku i boční opěrku rukou. O příležitostné spaní se postará její rozklad o rozměru 135x205 cm. Výplň sedací soupravy představuje pružina falista kombinovaná s pur pěnou. Postavena je na plastových nožičkách ve stříbrné barvě. Dodávána je s 5 velkými a 5 malými dekorativními polštářky.Nabízíme vám možnost objednat si sedačku ve 4 barevných provedeních ekokůže a v 7 barevných provedeních látky Seal, cena na dotaz. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Doba dodání 6-8 týdnů.Barva:bílá / zelenáMateriál:eko kůže / látka Seal 38 / pružina Falista / PUR pěna / plastOrientace pohovky:praváleváVýběr orientace pohovky zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 254 cmhloubka: 205 cmvýška: 65 / 75 cmhloubka sedu: 48 / 63 cmvýška sedu: 41 cmrozměr plochy na spaní: 135x205 cmvýška nožiček: 3 cmNosnost: 90 kg / osobaHmotnost:123 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 33420203390836.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Sedačky Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 123.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

23 990,- Kč
19 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé,Rozkládací sedací souprava FURUD Pravé
Právě si prohlížíte...

19990,- Kč