Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U

Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U
Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U
Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U
Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U
37 890 36 690 2268
37 890,- Kč

Původní cena: 36 690,- Kč


Hodnocení:


Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U .

Detailní informace

Vyberte si sedací soupravu, která nabízí pohodlí, kvalitu použitých materiálů, moderní design a samozřejmě funkčnost. AMARETA U splňuje všechna kritéria výborné sedačky. Je rozkládací, takže nabízí dostatek místa pro lenošení nebo příležitostné spaní o rozměru 125x285 cm. Opřete se o pevná opěradla a vychutnávejte si chvíle oddechu. Čtyři polohovací opěrky hlavy zajišťují komfortní oporu hlavy a krční páteře. Můžete si je nastavit a zajistit až v šesti stupních. Sedačka poskytuje úložný prostor, který najde ve vaší domácnosti všestranné využití.... Je čalouněna šedou látkou Monolith, čalouněná je i zadní strana sedačky, můžete ji tedy klidně umístit doprostřed místnosti. Sedací část je ozvláštněna dekorativním šitím. Součástí je také jeden dekorativní polštář. Sedačku podpírají moderní kovové nožičky ve stříbrné barvě.Možnost objednání v 6 barevných provedeních látky Monolith, cena na dotaz. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Doba dodání 6-8 týdnů.Barva: šedáMateriál: látka Monolith 97 / kov / pružina / PUR pěnaRozměry: šířka: 350 cmhloubka: 202 cmvýška: 70 / 90 cmšířka sedu: 142 cmhloubka sedu: 60 cmvýška sedu: 43 cmvýška nožiček: 8,7 cmšířka otomanu: 104 cmrozměr lůžka: 125x285 cmHmotnost: 202 kgDodáváno v demontu.,Vyberte si sedací soupravu, která nabízí pohodlí, kvalitu použitých materiálů, moderní design a samozřejmě funkčnost. AMARETA U splňuje všechna kritéria výborné sedačky. Je rozkládací, takže nabízí dostatek místa pro lenošení nebo příležitostné spaní o rozměru 125x285 cm. Opřete se o pevná opěradla a vychutnávejte si chvíle oddechu. Čtyři polohovací opěrky hlavy zajišťují komfortní oporu hlavy a krční páteře. Můžete si je nastavit a zajistit až v šesti stupních. Sedačka poskytuje úložný prostor, který najde ve vaší domácnosti všestranné využití. Je čalouněna šedou látkou Monolith, čalouněná je i zadní strana sedačky, můžete ji tedy klidně umístit doprostřed místnosti. Sedací část je ozvláštněna dekorativním šitím. Součástí je také jeden dekorativní polštář. Sedačku podpírají moderní kovové nožičky ve stříbrné barvě.Možnost objednání v 6 barevných provedeních látky Monolith, cena na dotaz. Při individuální objednávce je třeba zaplatit 10% zálohu z dané částky. Po uhrazení zálohy bude Váš požadavek zadán do výroby. Doba dodání 6-8 týdnů.Barva: šedáMateriál: látka Monolith 97 / kov / pružina / PUR pěnaRozměry: šířka: 350 cmhloubka: 202 cmvýška: 70 / 90 cmšířka sedu: 142 cmhloubka sedu: 60 cmvýška sedu: 43 cmvýška nožiček: 8,7 cmšířka otomanu: 104 cmrozměr lůžka: 125x285 cmHmotnost: 202 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Sedačky Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 201.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rozkládací sedací souprava AMARETA U,Rozkládací sedací souprava AMARETA U
Právě si prohlížíte...

37890,- Kč