Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá

Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá
Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá
Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá
Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá
34 999 33 999 1576
34 999,- Kč

Původní cena: 33 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá .

Detailní informace

Seznamte se s výhodami sedačky Welton v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Welton. Sedačka Welton s elektrickým výsuvem Mezi sedacími soupravami jsou ty rohové nejoblíbenější. Nabízí totiž dostatek místa na sezení a odpočinek a ne jinak je to i u atraktivní sedačky Welton. Měkká výplň sedáků a otomanu o ideální výšce 47 cm láká k bezstarostnému lenošení. K tomu přispívá i možnost nastavení polohy podhlavníků a elektrické ovládání výsuvu sedáků. Stylové provedení sedač...ky umožňuje, že snadno zapadne do každého interiéru, a hnědá barva potahové látky se dá lehce sladit s ostatním nábytkem v obývacím pokoji. Pevný korpus z borovicového dřeva dodává sedačce na pevnosti, o stabilitu se postarají černé kovové nožky s dostatečnou výškou, aby pod sedačkou mohl projíždět i robotický vysavač. Elektrický výsuv rohové sedačky Welton Sedačka Welton povznese domácí relaxaci na novou úroveň. Krom možnosti polohování opěrek hlavy nabízí i funkci elektrického ovládání sedáků. Můžete si vybrat, zda si chcete vyklopit jen spodní část a dát odpočinout tak svým nohám, nebo sklopit celý sedák, pohodlně si lehnout a zaposlouchat se do uklidňující hudby. Výsuv se ovládá lehce pomocí tlačítek, je ovšem nutné mít sedačku neustále propojenou s elektrickou zásuvkou pomocí kabelu. Použité materiály Sedací souprava je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Konstrukce se skládá z masivního dřeva a borovice, které společně s kovovýma nohama o výšce 12,5 cm v černé barvě zajišťují sedačce stabilitu a pevnost. Látka v hnědé barvě, kterou je sedačka potažena, se vyznačuje vysokou odolností proti oděru. O pohodlí se postarají sedáky vyplněny PUR pěnou a ocelovými pružinami. Výhody: atraktivní design elektrické ovládání nastavitelné podhlavníky relaxační funkce stabilní konstrukce měkké sedáky příjemná látka Provedení: potahový materiál: látka dekor potahu: New York Charcoal G004 materiál nohou: kov dekor nohou: černá barva výška nohou: 12,5 cm výplň sedáku: ocelové pružiny, PUR pěna výška sedáku: 47 cm prostorová orientace: pravý roh rozměry: 263x91x170 cm hmotnost: 140 kg Dodání: demontováno 3 samostatné balíky balík 1: 106x88x115 cm, hmotnost 57 kg balík 2: 67x69x69 cm, hmotnost 32 kg balík 3: 101x63x172 cm, hmotnost 63,5 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003453259.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 999,- Kč
2 789,- Kč
Detail
3 399,- Kč
3 239,- Kč
Detail
3 499,- Kč
3 329,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka Welton s elektrickým výsuvem pravý roh hnědá
Právě si prohlížíte...

34999,- Kč