Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová

Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová
Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová
Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová
Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová
23 999 22 999 1437
23 999,- Kč

Původní cena: 22 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová .

Detailní informace

Seznamte se s výhodami sedačky Sera v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Sera. Skvostná sedací souprava Sera Sedací souprava Sera, Vás na první pohled zaujme svojí nevšední kaštanovou barvou potahové látky. Díky svým rozměrům, které jsou 260x95x213 cm vám sedačka nabídne dostatek prostoru k vašemu odpočinku případně posezení s přáteli. Hmotnost sedací soupravy je 103,5 kg. Součástí sedací soupravy jsou dva polštáře ve stejném dekoru. Výška sedáku je 46 cm. Jistě vás b...ude zajímat, že roh sedačky se dá připojit k sedáku nejen z pravé strany, jak je znázorněno na obrázku níže, ale i z levé strany. Prostorovou orientaci sedací soupravy tak můžete přizpůsobit libovolně svým potřebám s ohledem na velikost a uspořádání vašeho obývacího pokoje. Použité materiály Na výrobu sedací soupravy byly použity kvalitní materiály, a to masivní dřevo z borovice v kombinaci s dřevotřískou. Výhoda masivu je především velká odolnost vůči vlhku a dlouhou životnost. Potahová látka je velmi přijemná na dotek, má stálost barev a je odolná vůči pomáčkání. Rozměry sedací soupravy Výhody: moderní sedací souprava kvalitní materiály neotřelý dekor dostatek prostoru Provedení: materiál: borovice, dřevotříska, látka dekor: kaštan rozměry: 260x95x213 cm Dodání: demontováno 3 samostatné balíky balík 1/3: 90x200x87 cm, 60,5 kg balík 2/3: 90x90x69 cm, 26 kg balík 3/3: 97x123x69 cm, 28 kg

Produkt je výrobek značky Okay.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 479,- Kč
Detail
2 699,- Kč
2 599,- Kč
Detail
3 514,- Kč
3 163,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka Sera univerzální roh kaštanová
Právě si prohlížíte...

23999,- Kč