Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá - 10% sleva

-10%
Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá
17 999 19 999 573
17 999,- Kč

Původní cena: 19 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá .

Zlevněné zboží

Seznamte se s výhodami sedačky Santarem v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Santarem. Nadčasová rohová sedačka Santarem Sedací souprava Santarem vás hned na první pohled zaujme svým neotřelým designem. Kromě atraktivního vzhledu jsou k dispozici i praktické funkce. Mezi ně patří rozklad na lůžko a úložný prostor. Další z výčtu pozitiv je pohodlí, které sedačka nabízí. Kvalitní potahová látka společně s výplní z PUR pěny vytváří ideální podmínky pro kvalitní odpočinek.... Po usednutí, případně ulehnutí se do sedačky příjemně zaboříte a můžete tak nerušeně relaxovat. K tomu slouží i stylově zpracované područky, které se dají využít místo polštáře. Navíc díky sedáku ve výšce 42 cm se vám bude pohodlně usedat i následně vstávat. Pokud hledáte moderní, pohodlnou a kvalitní sedačku, sedačka Santarem je pro vás jako stvořená. Během několika vteřin máte ze sedačky prostorné lůžko Sedací soupravu lze rozložit a získat tak ložnou plochu o rozměrech 210x135 cm. Tu pak můžete nabídnout návštěvě, případně ji využít pro příležitostné přespání. Detail potahové látky Výhody: dominantní sedačka maximálně pohodlná možnost rozkladu na lůžko úložný prostor prakticky tvarované područky kvalitní materiály stabilní konstrukce Provedení: materiál konstrukce: LDTD, MDF materiál výplně: pružiny, PUR pěna materiál potahu: látka dekor potahu: ontario 20 barva: šedá výška sedáku: 42 cm rozměry: 228x89x165 cm rozměry lůžka: 210x135 cm prostorová orientace: levý roh Dodání: demontováno 3 samostatné balíky balík 1: 178x110x85 cm, 79 kg balík 2: 100x100x85 cm, 37 kg balík 3: 125x110x85 cm, 43 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003434517.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 899,- Kč
3 509,- Kč
Detail
2 999,- Kč
2 879,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Santarem levý roh šedá
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

17999,- Kč