Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá - 6% sleva

-6%
Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá
Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá
Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá
Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá
18 799 19 999 1921
18 799,- Kč

Původní cena: 19 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá .

Zlevněné zboží

Seznamte se s výhodami programu Rell v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Rohová sedačka Rell - pro vaše chvíle odpočinku Sedací souprava Rell zaujme na první pohled svým vytříbeným designem, který vábí k pohodlnému posezení. Je nejen vzhledově velmi atraktivní, ale potěší vás také svými praktickými funkcemi a ergonomií zajišťující pohodlné sezení i vstávání. Mezi ně patří například polohovatelný podhlavník, rozklad na lůžko, úložný prostor. Další z výčtu pozitiv sedací soupravy Rell je pohodlí, které nabízí. Kvalitní p...otahová látka aspolečně s výplní vytváří ideální podmínky pro kvalitní odpočinek. Moderní vzhled sedačky podtrhují vkusné kovové nožky v černé barvě. Díky nožkám si s úklidem pod sedačkou nebudete muset lámat hlavu, pod sedačku se vejde většina robotických vysavačů. Rohovou sedačku Rell si oblíbí každý milovník luxusu. Během několika vteřin máte ze sedačky prostorné lůžko Sedačku je možné rozložit na praktické lůžko. Mnohdy se těšíte na známého, kamaráda či rodinného příslušníka, ale řešíte, kam ho uložit. Právě díky této sedačce ji budete moci nabídnout možnost přespání a to díky možnosti rozložení. Praktické lůžko bude mít rozměry 212x140 cm a pohodlně se na ní vyspí dvě dospělé osoby. Sedací souprava je tak ideální pro rodiny s více členy. Uvnitř sedačky se skrývá spousta úložného prostoru Sedačka je dále vybavena úložným prostorem. Sem můžete uložit vše, co chcete mít ihned po ruce, jako např. deku či polštáře. Manipulace s úložným prostorem je velmi snadná, díky jednoduchému přístupu. Vnitřní úložný prostor je schován pod otomanem. Zvedací mechanizmus otomanu je chráněn plastovým krytem, který slouží k tomu, aby se do mechanizmu nezachytila látka. Použité materiály Na výrobu sedací soupravy Rell byly použity kvalitní materiály, které splňují kritéria celoevropských norem včetně normy OEKO-TEX. Sedák je tvořen PUR pěnou a pružinami. Celá sedačka je potažena pevnou a příjemnou látkou Velluto. Látka Velluto je odolná vůči poškození. Jedná se o tkaninu vyrobenou z polyesteru s gramáží 360 g/m2. Spojení kvalitní látky a výplně sedačky zaručuje maximální pohodlí při odpočinku. Výhody:​ úložný prostor možnost rozložení na lůžko o rozměrech 212x140 cm příjemná látka podhlavník v otomanové části materiály splňující kritéria celoevropských norem včetně normy OEKO-TEX dostatečně prostorná Provedení: materiál: látka dekor: Velluto 8 výplň sedáku: PUR pěna, pružiny materiál nohou: kov dekor nohou: černá prostorová orientace: pravá Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 162x63x92 cm, hmotnost 59 kg balík 2: 171x63x92 cm, hmotnost 59 kg

Produkt je výrobek značky Okay.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 527,- Kč
3 329,- Kč
Detail
4 999,- Kč
4 679,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Rell pravý roh žlutá
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

18799,- Kč