Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá

Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá
20 199 19 999 879
20 199,- Kč

Původní cena: 19 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá .

Detailní informace

Seznamte se s výhodami sedačky Omaha v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Omaha. Moderní rohová sedací souprava Omaha Pokud hledáte moderní sedačku, která nabízí luxusní komfort, tak rohová sedací souprava Omaha se stane tím ideálním kusem nábytku pro váš obývací pokoj. Sedačka vám nabídne spoustu místa na sezení pro vás, vaši rodinu či návštěvu. Je vyhotovena v jednoduchém tvaru s jemně prošívaným sedákem a opěrku sedačky tvoří odnímatelné polštáře. Sedačka také disp...onuje nastavitelnými područkami. Dále vám nabídne spoustu praktických funkcí, mezi které patří rozklad na velmi prostorné a pohodlné lůžko o rozměrech 200x122 cm a bohatý úložný kontejner, který je prakticky schován pod sedákem a vy tak budete mít vaše deky či lůžkoviny po ruce. Výplň sedačky je tvořena velmi pohodlnou PUR pěnou, která vám zajistí maximální pohodlí. Sedačka je potažena velmi kvalitní látkou, která je odolná, pevná a velmi příjemná na dotek. Látka je v šedé barvě, kterou doplňují 10 cm vysoké nožky v černé barvě a společně tak tvoří jedinečný kus nábytku, který se hodí do jakéhokoliv interiéru. Sedačku je možné doplnit o další krásné prvky čalouněného nábytku ze stejnojmenného programu jako je křeslo či dvojsedák a vybavit si tak luxusně celý obývací pokoj. Během pár sekund prostorné lůžko na spaní Sedačku Omaha lze rozložit na prostorné lůžko. Stačí pouze pár vteřin a pouhým vysunutím spodní části a sklopením opěradla máte prostorné a pohodlné lůžko pro příležitostné přespání pro vás či vaši návštěvu. Bohatý úložný prostor Kontejner je prakticky uložen pod sedákem sedačky, kde stačí pouze vysunout spodní část sedačky. Budete zde moci uložit vaše deky, lůžkoviny či jiné věci, které chcete mít po ruce a nechcete, aby se vám na ně prášilo. Použité materiály Na výrobu sedačky Omaha byly použity kvalitní materiály. Celočalouněný potah je z látky Raven 06, která je velice příjemná na dotek, ale zároveň pevná a odolná. Výhody: prostorná a pohodlná sedačka možnost rozložení na prostorné lůžko (200x122 cm) bohatý úložný prostor pevná a stabilní konstrukce kvalitní a odolné materiály měkká výplň sedáků z PUR pěny polohovatelné područky Provedení: materiál konstrukce: dřevotříska, dřevo materiál nožek: dřevo výška nožek: 10 cm potahový materiál: látka dekor potahu: Raven 06 výplň sedáku: PUR pěna výška sedáku: 42 cm rozměry ložné plochy: 200x122 cm rozměry: 258x95x164 cm hmotnost: 109 kg prostorová orientace: pravý roh Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 65x156x99 cm, hmotnost 61,5 kg balík 2: 65x170x79 cm, hmotnost 49,5 kg

Produkt je výrobek značky Okay.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 199,- Kč
8 279,- Kč
Detail
5 299,- Kč
4 769,- Kč
Detail
3 499,- Kč
3 239,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Omaha pravý roh šedá
Právě si prohlížíte...

20199,- Kč