Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová - 5% sleva

-5%
Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová
Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová
Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová
Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová
21 899 22 999 635
21 899,- Kč

Původní cena: 22 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová .

Zlevněné zboží

Moderní sedací souprava New York Oživte svůj obývací pokoj moderní sedací soupravou New York, která vhodně kombinuje elegantní černofialovou barvu a nožky z přírodního dřeva. Tato sedací souprava má opravdu co nabídnout! Dostatek prostoru a polohovatelné opěrky hlavy zvýší váš komfort během odpočinku. Také případná návštěva ocení prostorné a pohodlné rozkládací lůžko a úložný prostor, kterým sedačka disponuje, jistě také není k zahození. Díky masivní konstrukci z kvalitních materiálů, pohodlnému sedáku, množství praktických funkcí a neotřelému ...designu se sedačka New York stane tím pravým typem čalouněného nábytku pro váš obývák. Sedací soupravu lze doplnit také neméně pohodlným křeslem a stylovým taburetem ze stejnojmenné série New York. Použité materiály Konstrukce sedací soupravy New York je vyrobena z kombinace masivního dřeva a dřevotřískových desek (DTD), které zaručují dlouhou životnost. Sedák obsahuje kvalitní PUR pěnu a kovové pružiny, díky kterým je dostatečně měkký pro pohodlné sezení, ale zároveň se nadměrně nepropadává. Detail potahové látky Sedačka New York je potažena látkou Vasco. Jedná se o moderní pletenou látku, která je velmi příjemná na dotek. Díky výpletu nití vytváří efekt zajímavého a jemného vzoru. Tkanina vyniká zvýšenou odolností vůči opotřebení, což odráží vysoké hodnocení v testu Martindale. Látka je vyrobena technologií EASY CLEAN, která snižuje nasákavost tekutin. V případě rozlití tekutiny se její kapky hromadí na povrchu látky, a vy tak máte možnost setřít tekutinu papírovým ubrouskem nebo jemnou tkaninou. Výhody: prostorná moderní sedačka možnost rozkladu na lůžko o rozměrech 202x121 cm nabízí úložný prostor má polohovatelné podhlavníky částečná odolnost tkaniny proti vsakování tekutin zvýšená odolnost tkaniny proti opotřebení Provedení: materiál konstrukce: masivní dřevo, dřevotříska (DTD) materiál potahu: látka dekor látky: vasco 17, černofialová dekor nožek: přírodní dřevo výška sedáku: 43 cm rozměry: 250x97x183 cm prostorová orientace: pravý roh Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 158x104x84 cm, 45 kg balík 2: 95x183x84 cm, 35 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462787.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 399,- Kč
5 759,- Kč
Detail
6 799,- Kč
5 939,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací New York pravý roh černofialová
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

21899,- Kč