Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost

Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - znečištěno, proražené dno, chybí podhlavníky. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami sedačky Monza v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Monza. Rohová sedačka Monza pro maximální pohodlí Rohová sedací souprava Monza v elegantní šedé barvě nabízí dostatek prostoru a pohodlí pro váš odpočinek. Sedačka je vyrobena z kvalitní tkaniny a poskytuje potřebné pohodlí díky PUR pěně obsažené v sedací části. Pod otoma...nem se nachází úložný prostor, který je dobře přístupný ze všech stran. V případě potřeby můžete ze sedačky vytvořit pohodlné a prostorné lůžko o rozměru 204x125 cm. Součástí sedací soupravy jsou 2 polštáře připevněné k praktickým podhlavníkům. Takto koncipovaná podpora hlavy a krku přispívá k příjemné relaxaci. Malé dekorativní polštářky nejsou součástí balení. Konstrukce sedací soupravy Monza je vyrobena z kombinace masivního dřeva a dřevotřískových desek (DTD), které zaručují dlouhou životnost. Sedák obsahuje kvalitní PUR pěnu, která garantuje příjemné posezení a pohodlný odpočinek. Sedačka je potažena látkou Faro vyrobenou z polyesteru. Tato tkanina se vyznačuje vyšší odolností vůči opotřebení, díky čemuž získala vysoké hodnocení v testu Martindale. Rozměry sedací souprava Monza Výhody: jednoduchý a elegantní design tkanina odolná vůči opotřebení funkce rozkladu na lůžko o rozměrech 204x125 cm praktický úložný prostor podhlavníky s polštáři Provedení: materiál potahu: látka dekor potahu: faro 4 prostorová orientace: pravý roh materiál nožek: plast dekor nožek: černá výška sedáku: 43 cm plocha lůžka: 125x204 cm rozměry: 234x106x175 cm Dodaní: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 180/75/115 cm, 63 kg balík 2: 80/80/120 cm, 61 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003432179.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Monza pravý roh ÚP šedá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

11499,- Kč