Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost

Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - lehce znečištěno, narušená látka, prasklé dřevo v úložném prostoru. Fotografie poškození naleznete v galerii. Moderní sedačka Meli Rohová sedací souprava Meli v moderní žluté barvě vkusně doplní a rozzáří váš obývací prostor. Sedačka mimo moderního a elegantního designu nabízí také řadu funkcí pro vaše pohodlí. Kromě kvalitních materiálů použitých při výrobě se o vaše pohodlí postarají polohovatelné podhlavníky a výška sedáku 40 cm, která vám usnadní zejména pohodlné vstávání. Sedačka dále nabízí praktický ...úložný prostor a pro příležitostné přespání prostorné a pohodlné lůžko o rozměrech 206x120 cm. Malé dekorativní polštářky vyobrazené na fotografii nejsou součástí sedací soupravy. Použité materiály Konstrukce sedací soupravy Meli je vyrobena z kombinace masivního dřeva a dřevotřískových desek (DTD). Tyto materiály přispívají k dlouhé životnosti sedačky. Sedačka je potažena kvalitní pevnou tkaninou Soro. Je vyrobena z polyesteru a disponuje gramáží 280 g/m2. Látka se vyznačuje vysokou odolností vůči opotřebení. Odolnost tkaniny byla velmi dobře hodnocena v testu Martindale. Látka Soro je velmi příjemná na dotek. O pohodlí se postará sedák vyplněný kvalitní PUR pěnou a kovovými pružinami, díky kterým si také udrží dlouhou dobu svůj tvar. Výhody:​ moderní a elegantní design univerzální prostorová orientace (lze sestavit jako pravý i levý roh) sedák z kvalitní PUR pěny a kovových pružin odolná tkanina potahu polohovatelné podhlavníky praktický úložný prostor rozklad na lůžko o rozměrech 206x120 cm ​ Provedení: materiál konstrukce: masivní dřevo, dřevotříska (DTD) materiál: látka dekor: soro 40 výplň sedáku: kovové pružiny, PUR pěna prostorová orientace: univerzální roh výška sedáku: 40 cm hloubka sedáku: 57 cm výška sedačky: 78/93 cm rozměry: 228x90x158 cm Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 150x90x90 cm, hmotnost 35 kg balík 2: 158x90x78 cm, hmotnost 30 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003463173.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 099,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Meli uni.roh žlutá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

10299,- Kč