Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost

Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - zboží vyzkoušené zákazníkem, neopotřebováno, bez závad. Přebaleno. Seznamte se s výhodami sedačky Laugar v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Laugar. Moderní rohová sedačka Laugar Moderní rohová sedací souprava Laugar vám poskytne prostor pro pohodlný odpočinek. Díky svému atraktivnímu designu a vyhotovení v černé barvě snadno zapadne do jakéhokoliv interiéru. Sedačka vám nabídne nejen spoustu praktických funkcí, ale její ergonomi...e vám zajistí velmi luxusní pohodlí, ať už při sezení tak ležení. Mezi její funkce patří rozklad na velmi prostorné lůžko o rozměrech 192x135 cm, kde se vy nebo vaše návštěva pohodlně vyspí a dále vám nabídne bohatý úložný prostor, do kterého si budete moci uschovat např. vaše lůžkoviny a mít tak jistotu že se vám na ně nebude prášit. Sedačku pro vyšší pohodlí doplňuje celkem pět polštářů. Další z pozitiv je, že díky univerzálnímu rohu si budete moci sedačku smontovat do strany, jakou potřebujete. Rozklad rohové sedačky Laugar na prostorné lůžko Jednou z funkcí sedací soupravy je rozklad na lůžko, které se stane vhodným místem pro příležitostné přespání vás nebo vaší návštěvy. Stačí jen vytáhnout spodní část sedačky, sklopit zadní část a tím si během chvíle vytvoříte dostatečně velkou plochu pro spaní. Tato plocha má rozměry 192x135 cm. Úložný prostor rohové sedačky Laugar Další výhodou je praktický úložný prostor uschovaný důmyslně v její konstrukci. Do něj můžete uložit vše, co chcete mít ihned po ruce, jako například deku či polštáře. Manipulace s úložným prostorem je velmi snadná. Stačí pouze vytáhnout spodní část sedačky a budete mít přístup k úložnému prostoru. Detail látky Malmo New 96 Výhody: moderní a stylový vzhled možnost rozložení na lůžko o rozměrech 192x135 cm objemný úložný prostor pět polštářů pro vyšší komfort univerzální roh Provedení: potahový materiál: látka dekor látky: Malmo New 96, 1. sk barva: černá výška sedáku: 40 cm prostorová orientace: univerzální roh rozměr po rozložení: 192x135 cm rozměry sedačky: 192x78x142 cm Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 85x150x70 cm, hmotnost 45 kg balík 2: 80x110x50 cm, hmotnost 40 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462138.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

12 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Laugar, uni roh, černá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

6499,- Kč