Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost - 5% sleva

-5%
Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - v originálním obalu, proražené dno. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami sedaček programu Korfu v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti sedaček programu Korfu. Rozkládací rohová sedačka Korfu V dnešní době se nachází neustále více a více příznivců moderního a neotřelého designu, který zcela ovládne daný interiér. Takovým prvek je Korfu sedací souprava (pravý roh). Jednoduše se stane dominantou místnosti, vytříbí celkový vz...hled a navíc bude maximálně komfortní. Souprava má mnoho kladných vlastností. Jednou z nich je možnost rozkladu na pohodlné lůžko o rozměrech 210x124 cm. Sedačka získává na atraktivitě díky úložnému prostoru. Ten lze využít pro uschování přebytečných peřin, dek a polštářů. Dále má tři polohovatelné podhlavníky a dvě polohovatelné područky. Je čalouněna kvalitní, příjemnou a pevnou látkou. Čalounění je provedeno v modrém a hnědém dekoru. Použitý materiál není jediným vizuálním lákadlem. Na první pohled upoutá i jeho orientace, tvar a drobné detaily. Opěrky i velmi kvalitní polstrování vám dopřejí maximální pohodlí, které si můžete vychutnávat ve chvílích relaxace. Dle vaší fantazie lze zbytek místnosti doplnit dalšími prvky, které mohou podpořit načatou barevnou kombinaci nebo moderní styl. Použité materiály Sedačka Korfu je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou zárukou její dlouhé životnosti. Potah sedačky je tvořen kvalitní látkou příjemnou na dotek. Výplň sedáku tvoří kvalitní PUR pěna, která společně s potahovou látkou poskytuje pocit nadstandardního pohodlí. Výhody: moderní design kvalitní provedení pohodlné sezení polohovatelné područky a podhlavníky rozkládací funkce Provedení: materiál sedáku: látka materiál korpusu: látka dekor sedáku: novara 245 dekor korpusu: kiala 43 výška sedáku: 40 cm rozměry po rozložení: 210x124 cm rozměry: 282x100x194 cm prostorová orientace: pravý roh Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 100x175x105 cm, 60 kg balík 2: 105x185x115 cm, 60 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003420466.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

31 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Korfu pravý roh ÚP - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

13299,- Kč