Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá

Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá
Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá
38 999 39 999 1546
38 999,- Kč

Původní cena: 39 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá .

Detailní informace

Seznamte se s výhodami rohové sedačky Gradex v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Gradex. Rohová sedačka Gradex zútulní váš obývací pokoj Rohová sedací souprava Gradex je pojata v moderním stylu. Je vybavena funkcí pro příležitostné přespání díky možnému rozkladu na lůžko o rozměru 122x188 cm. Disponuje také bohatým úložným prostorem, kam můžete uschovat vaše věci, které potřebujete na blízku (např. lůžkoviny). Sedačka má také pohyblivé opěrky hlavy, které lze nastavi...t v libovolném úhlu. Potah soupravy je z látky Pegasus 97, tento materiál velmi odolný s dlouhou životností, ale je také velmi příjemný na dotek. Sedák ve výšce 47 cm a výplň z HR pěny vám zajistí luxusní pohodlí při sezení i vstávání. Elegantnost sedačce pak přidají vysoké dřevěné nožky a dřevěná ozdobná lišta. Díky vysokým nožkám si s úklidem pod sedačkou nebudete muset lámat hlavu, pod sedačku se vejde většina robotických vysavačů. Během několika vteřin máte ze sedačky prostorné lůžko Sedačku Gradex je možné rozložit na praktické lůžko, vhodné především na občasné přespání. Během chvíle tak získáte plochu o rozměrech 122x188 cm, kde se vaše návštěva pohodlně vyspí. Úložný prostor skrytý pod otomanem Další z funkcí rohové sedačky Gradex je bohatý úložný prostor uschovaný uvnitř její konstrukce. Můžete zde uložit vše, co chcete mít ihned po ruce (např. lůžkoviny) a současně máte jistotu, že na uschované věci se nepráší. Manipulace s úložným prostorem je velmi snadná a stačí, když otoman chytnete na konci a jen jej jednoduchým pohybem zvednete. Rozměry rohové sedačky Gradex Použité materiály Na výrobu rohové sedací soupravy byly použity kvalitní materiály. Sedačka je potažena látkou Pegasus 97, která velmi příjemná na dotek. Materiál je pevný, odolný a vyniká svojí dlouhou životností. V případě znečištění doporučujeme na čištění textilního nábytku použít bavlněný hadřík namočený ve vlažné vodě a vysavač s vhodným nástavcem. Vzhled sedačky pak dotváří dřevěné nožky o výšce 10 cm. Video recenze ke kompletnímu řešení pro váš obývací pokoj Video recenze k sedačce Gradex je ilustračního charakteru. Zobrazuje vybrané kompletní řešení interiéru, včetně elektrospotřebičů. Kompletní řešení pro váš obývací pokoj Víme, jak ušetřit váš čas. Proto u nás najdete sedačku Gradex spolu s dalším vybavením tak, aby byl jeho nákup ještě snazší. Kompletní řešení pro váš obývací pokoj Výhody: moderní design velmi pohodlná bohatý úložný prostor možnost rozložení na lůžko o rozměrech 122x188 cm nastavitelné podhlavníky celočalouněná Provedení: materiál potahu: látka dekor potahu: Pegasus 97 výplň sedáku: HR pěna materiál nohou: dřevo výška nohou: 10 cm výška sedáku: 47 cm rozměry sedačky: 255x94x206 cm rozměry lůžka: 122x188 cm prostorová orientace: levý roh Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 97x206x72 cm, hmotnost 77 kg balík 2: 163x96x72 cm, hmotnost 67 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003384201.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 699,- Kč
4 299,- Kč
Detail
4 699,- Kč
4 319,- Kč
Detail
5 599,- Kč
5 039,- Kč
Detail
5 199,- Kč
4 679,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Gradex levý roh šedá
Právě si prohlížíte...

38999,- Kč