Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá

Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá
Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá
Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá
Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá
23 999 24 899 1457
23 999,- Kč

Původní cena: 24 899,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá .

Detailní informace

Rohová sedačka Gino pro maximální pohodlí Pokud chcete zútulnit svůj obývací pokoj a současně si dopřát maximální pohodlí, pořiďte si sedací soupravu Gino. Tato prostorná rohová sedačka vám poskytne dostatek místa pro váš odpočinek a díky jemné plyšové tkanině a vysoce flexibilní PUR pěně obsažené v sedací části, si vás zcela získá. Co se týká praktičnosti a množství funkcí, ani v této oblasti nezůstává sedačka Gino pozadu. Sedací souprava má úložný prostor zabudovaný pod otomanem a v případě potřeby je připravena poskytnout pohodlné spaní na r...ozkládacím lůžku o rozměru 127x233 cm. Další výhodou jsou polohovatelné podhlavníky, které se přizpůsobí vašim potřebám, a nadstandardní výška sedáku 44 cm. Jistě vás potěší také 2 dekorativní polštáře, které jsou součástí soupravy. Rozměry sedačky Gino Použité materiály Konstrukce sedací soupravy Gino je vyrobena z kombinace masivního dřeva a dřevotřískových desek (DTD), které přispívají k dlouhé životnosti sedačky. Sedák je tvořen vysoce flexibilní PUR pěnou, která zaručuje maximální přizpůsobivost a pohodlí. Sedačka je čalouněna jemnou velurovou látkou připomínající plyš, díky které si budete připadat jako v bavlnce. Tato tkanina vyrobená z polyesteru je vysoce odolná vůči oděru a dosáhla výborného hodnocení v testu Martindale. Nespornou výhodou této tkaniny je také její vysoká odolnost vůči absorbci tekutin, kdy se kapalina shromažďuje na povrchu, aniž by pronikla do hloubky vláken. K odstranění tekutiny stačí setřít povrch lehce savým hadříkem nebo papírovým ručníkem. Video recenze ke kompletnímu řešení pro váš obývací pokoj Video recenze k sedačce Gino je ilustračního charakteru. Zobrazuje vybrané kompletní řešení interiéru, včetně elektrospotřebičů. Kompletní řešení pro váš obývací pokoj Víme, jak ušetřit váš čas. Proto u nás najdete sedačku Gino spolu s dalším vybavením tak, aby byl její nákup ještě snazší. Kompletní řešení pro váš obývací pokoj Výhody:​ vysoce odolná velurová tkanina tkanina odolná proti absorbci tekutin možnost rozkladu na lůžko o rozměrech 127x233 cm úložný prostor polohovatelné podhlavníky nadstandardní výška sedáku Provedení: materiál konstrukce: masivní dřevo, dřevotříska (DTD) materiál potahu: látka dekor látky: Matrix 18 výplň sedáku: vysoce flexibilní PUR pěna materiál nožek: kov prostorová orientace: pravý roh výška sedáku: 44 cm rozměry: 298x106x183 cm Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 200/88/80 cm, 50 kg balík 2: 80/88/106 cm, 50 kg

Produkt je výrobek značky Okay.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 199,- Kč
1 899,- Kč
Detail
2 799,- Kč
2 519,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Gino pravý roh černá
Právě si prohlížíte...

23999,- Kč