Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost - 7% sleva

-7%
Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - prasklá rozkládací část, poškozená a znečištěná potahová látka. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami programu Duo Panama v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce programu Duo Panama. Sedací souprava Duo Panama Rohová sedací souprava z programu Duo Panama se stane tím pravým místem pro odpočinek a trávení chvil s rodinou! Sedačka vás překvapí nejen svým vzhledem, ale také komfortem, který nabízí. Vyznačuje se kvalit...ním provedením a stylovým designem, díky kterému si ji zamilujete. Navíc díky praktickému úložnému prostoru už nemusíte řešit, kam s peřinami a dalšími lůžkovinami. Souprava je rozkládací, takže ji během pár vteřin rozložíte na pohodlné lůžko, které se bude hodit pro nečekané návštěvy. Rozložení lůžka je velmi jednoduché. Získáte komfortní plochu, kterou můžete využít i při sledování televize nebo běžném odpočinku. Kovové nožky ještě více přidávají na atraktivitěa tím se stává jedním z prvků, který lze zařadit mezi současný design. Zvoleným dekorem můžete doplnit zavedený barevný koncept místnosti a necháte všechny prvky splývat do jednoho celku. Naopak můžete využít vlastnosti barevných kontrastů. Ty vám osvěží interiér a promění ho v souhru různorodých barev, ploch a prvků. Záleží jen na vás, jaký bude konečný vzhled vašeho interiéru. Sedačku lze kombinovat s dalšími kusy nábytku z programu Duo Panama. Použité materiály Sedačka Duo Panama je vyrobena z velmi kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhodobou životnost bez zdánlivých známek opotřebení. Jako výplň byla použita vysoce elastická pěna, která značně zvyšuje pohodlí. K tomu jistě přispívají i vlnité pružiny v jádru sedáku, pro měkké, komfortní sezení. Výhody: moderní rozklad na lůžko o rozměrech 205x118 cm velký úložný prostor kvalitní provedení Provedení: materiál potahu: látka dekor: faro 22 celkové rozměry: 250x95x162 cm rozměry části s otomanem: 73x95x162 cm rozměry části s trojsedákem: 177x95x97 cm prostorová orientace: levá výška sedu: 44 cm Dodání: demontováno 2 samostatné díly balík 1/2: 177x97x95 cm, 55 kg balík 2/2: 73x162x95 cm, 40 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003431615.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 699,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Duo Panama levý roh ÚP - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

11066,- Kč