Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE

Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE
Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE
Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE
Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - zboží vyzkoušené zákazníkem, neopotřebováno, bez závad. Přebaleno. Seznamte se s výhodami rohových sedaček programu Delise v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce rohových sedaček programu Delise, které jsou součástí naší prémiové značky HENRY STYLE. Praktická a elegantní sedačka Delise Sedačka Delise se stane jedinečným doplňkem ve vašem interiéru, na který se budete každý den po práci těšit. Poskytne vám nejen potřebný odpočinek, ale bude ...i ozdobou každého obývacího pokoje. Sedačka Delise je vyrobena z kvalitní látky a materiálů, které jsou nenáročné na údržbu. Díky nápaditému provedení a nadčasovém odstínu ve stříbrné barvě se bude v daném pokoji náležitě vyjímat. Zajistí vám dokonalou relaxaci například u knihy, s přáteli nebo když si chcete jen tak zalenošit. Disponuje i dostatečným prostorem k sezení a rozložením na lůžko, což jsou jistě její nezanedbatelné výhody. Celkový vzhled sedací soupravy doplňují vyšší ocelové nožky v tmavě šedé barvě, které jsou i praktické při luxování, kdy umožňují využití robotických vysavačů. Sedačka Delise je skvělým řešením již z toho důvodu, že plní estetickou funkci a zpříjemní vaše volné chvíle. Sedačka je rozložitelná na prostorné lůžko a skrývá spoustu úložného prostoru Sedací soupravu je možné rozložit na praktické lůžko na spaní. Díky této sedačce pak budete moci nabídnout možnost přespání každé návštěvě. Po rozkladu bude mít ložní plocha rozměry 174x123 cm a pohodlně se na ní vyspí dvě dospělé osoby. Sedačka je dále vybavena objemným úložným prostorem. Uložené věci jsou tak spolehlivě uschovány a nepráší se na ně. Manipulace s úložným prostorem je velmi snadná. Otoman sedačky jednoduchým pohybem na konci chytíte a zvednete. Rozměry rohové sedačky Delise Použité materiály Na výrobu sedačky Delise byly použity kvalitní materiály, které splňují kritéria celoevropských norem včetně normy OEKO-TEX. Sedačka je potažena stříbrnou látkou velmi příjemnou na dotek v dekoru orlando C014. Výhody: nadčasový design prémiové značky HENRY STYLE atraktivní dekor praktický úložný prostor možnost rozložení na lůžko o rozměrech 174x123 cm materiály splňující kritéria celoevropských norem včetně normy OEKO-TEX Provedení: potahový materiál: látka výplň sedáku: vlnité pružiny, PUR pěna výška sedáku: 46 cm materiál nohou: ocel barva potahu: stříbrná dekor potahu: orlando C014 silver dekor nohou: tmavě šedá rozměry: 256x85x183 cm rozměry po rozložení: 174x123 cm prostorová orientace: levý roh Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 165x89x100 cm, hmotnost 60 kg balík 2: 104x77x187 cm, hmotnost 64 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003459893.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

53 790,- Kč
Detail

Předsíňový set Pansy

LDTD, ocel,LDTD, ocel / Okay
2 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Delise levý roh stříbrná - Z EXPOZICE
Právě si prohlížíte...

20999,- Kč