Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá - 6% sleva

-6%
Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá
Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá
Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá
Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá
24 399 25 999 1127
24 399,- Kč

Původní cena: 25 999,- Kč


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá .

Zlevněné zboží

Seznamte se s výhodami sedačky Canton v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Canton. Moderní a prostorná sedačka Canton Pokud hledáte nápaditou a prostornou sedačku pro chvíle odpočinku, sedací souprava Canton je pro vás tou ideální volbou. Velkou výhodou sedačky je její funkce rozkladu na lůžko o rozměrech 195x124 cm. Během krátké chvíle ji několika snadnými pohyby proměníte v provizorní místo ke spánku. Součástí sedačky Canton je také úložný prostor skrytý pod otomane...n, kam lze uschovat např. deku, polštáře nebo hračky pro děti. Kombinace dvou barev látky Milos vypadá velmi elegantně. Látka sedáku je příjemná na dotek a přispívá maximálnímu pohodlí, stejně jako polohovatelné záhlavníky a područka. Sedačku si tak můžete nastavit přesně podle vašich představ. Sedací souprava Canton je tím pravým čalouněným nábytkem, který se bude vyjímat ve vašem obývacím pokoji. Použité materiály Na sedačku Canton byla použita látka Milos. Jedná se o kvalitní tkaninu, která vyniká odolností proti oděru a žmolkování. Látka obsahuje speciální ochrannou hydrofobní vrstvu zabraňující okamžité vsakování tekutiny do látky. Rozlitá tekutina zůstává na povrchu v podobě kapek, což vám poskytuje dostatek času k jejímu setření papírovým ručníkem nebo utěrkou. Nohy sedačky jsou ocelové ve stříbrné barvě. Výplň sedáků pak tvoří kovové pružiny a kvalitní PUR pěna. Výhody: prostorná sedací souprava látka disponuje ochrannou hybrofobní vrstvou potahová látka „Water repellent“ nápaditá kombinace dvou dekorů sedačku lze rozložit na lůžko o rozměrech 195x124 cm sedačka obsahuje úložný prostor polohovatelná područka Provedení: prostorová orientace: pravý roh materiál potahu: látka dekor korpusu: milos 76 dekor sedáku: milos 73 ocelové nožky: stříbrná barva Dodání: 2 samostatné díly rozměry 1. balíku: 96x222x68 cm, hmotnost 72 kg rozměry 2. balíku: 90x182x78 cm, hmotnost 72 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003089601.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

17 499,- Kč
15 659,- Kč
Detail
8 299,- Kč
7 559,- Kč
Detail
1 199,- Kč
1 079,- Kč
Detail
1 599,- Kč
1 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Canton pravý roh modrá, šedá
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

24399,- Kč