Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost - 7% sleva

-7%
Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - mírně znečištěný potah. Fotografie poškození naleznete v galerii.Rohová sedací souprava Belfast IV je skvělou volbou do moderně zařízeného obýváku nebo kancelářských prostor. Spojení komfortu, originálního designu a praktických funkcí z ní dělá perfektní kus nábytku. Konstrukce poskytuje širokou sedací plochu, polohovatelné podhlavníky a područky. Mezi další výhody této sedačky patří praktický úložný prostor. Je vložen pod otoman, snadno se otevírá a je přístupný ze všech stran. Jistě také oceníte funkci ro...zkladu. Během několika vteřin vytvoříte ložnou plochu o rozměrech 222x124 cm, na které se pohodlně vyspí 2 dospělé osoby. Můžete ji poskytnout svým hostům pro příležitostné přespání nebo plochu využít při sledování televize a využít tak maximální komfort, který sedačka nabízí.Svrchní povrchová úprava udává styl soupravy. Sedačka je celočalouněná kvalitní a pevnou látkou, efektivního prošívání si nelze nevšimnout. Bílá prošívaná nit na černém potahu je jednoduše klasika.Díky svým rovným tvarům a jednoduchému designu se sedačka hodí i do firemních prostorů, kde poslouží zákazníkům nebo zaměstnancům v odpočinkové zóně. V obývacím pokoji plně využijete všech jejích vlastností.Zvolený dekor patří mezi ty neutrální, proto se velmi snadno kombinuje s různými dekory i barvami. Pro začátek volte šedou, béžovou, bílou a pastelové odstíny. Dále postačí pár výrazných detailů v podobě lampy, konferenčního stolku nebo obrazu. Vše by mělo mít jednoduché tvary. Přečtěte si více o tom, jak sladit barvy nábytku. Výhody: široká sedací plocha rozkládací úložný prostor polohovatelné područky sklopné podhlavníky Rozměry: plocha lůžka: 222 x 124 cm výška sedu: 45 cm hloubka sedu: 58 cm rozměr vrchní části odkládací plochy: 78 / 19 / 24 cm rozměr spodní dělené části odkládací plochy: 2x 38 / 19 / 24 cm Provedení: materiál: látka dekor: sawana 14 černá / nit bílá celočalouněná Dodávka: 2 samostatné díly POZNÁMKA:Lze si objednat variantu s polohovací područkou.

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003398000.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Belfast IV levý roh ÚP - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

16739,- Kč