Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost

Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost
Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - poškozená látka, polštáře uvnitř. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami sedačky Arnaka v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce sedačky Arnaka. Pohodlná rohová sedačka Arnaka Rohová sedačka Arnaka je ideální čalouněný nábytek, který doplní váš obývací pokoj. Moderní a stylový design tvoří kombinace látek pohovky (hnědá barva) a velkých polštářů (béžově-šedá barva). Pohodlí vám zaručí výplň sedačky PUR pěnou a díky v...ýšce sedáku (43 cm) se vám bude pohodlně usedat, ale také vstávat ze sedačky. Praktičnost sedačce dodává možnost uložení lůžkovin do úložného boxu. Opěradlo sedačky je možné sklopit a vytvořit tak prostorné lůžko o rozměrech 225x130 cm. Hlavní výhodou je možnost výběru umístění rohu sedačky při montáži. Během několika vteřin máte ze sedačky prostorné lůžko Rohovou sedačku Arnaka je možné složením opěradla přeměnit na velice pohodlné lůžko. Během chvíle tak získáte plochu o rozměrech 225x130 cm, takže vy nebo vaše návštěva budete mít pohodlné místo k vyspání. Rozměry rohové sedačky Arnaka Použité materiály Na výrobu sedací soupravy byly použity kvalitní materiály. Sedačka je potažena látkou hnědé barvy, která je velmi příjemná na dotek. Velké polštáře jsou vyhotoveny látkou ve béžově-šedé barvě. Materiál je pevný, odolný a vyniká svojí dlouhou životností. V případě znečištění doporučujeme na čištění textilního nábytku použít bavlněný hadřík namočený ve vlažné vodě a vysavač s vhodným nástavcem. Design sedačky doplňují černé plastové nožky. Výhody: moderní a stylový design velmi pohodlná snadná údržba praktický úložný box univerzální roh součástí balení jsou tři velké polštáře možnost rozložení na lůžko o rozměrech 225x130 cm Provedení: materiál potahu: látka dekor potahu pohovky: hnědá (XX19 sawana A03) dekor potahu polštářů: béžová / šedá (EE1 Etna 15) výplň pohovky: PUR pěna materiál nohou: plast výška sedáku: 43 cm rozměry sedačky: 230x80x156 cm rozměry lůžka: 225x130 cm hmotnost sedačky: 104 kg Dodání: demontováno 3 samostatné balíky balík 1: 138x53x77 cm, hmotnost 50 kg balík 2: 149x54x72 cm, hmotnost 40 kg balík 3: 86x33x60 cm, hmotnost 19 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462053.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

696,- Kč
Detail

Barová židle Gemma šedá

Látka, dřevo,látka, dřevo / Okay
1 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rohová sedačka rozkládací Arnaka UNI roh hnědá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

7999,- Kč