Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá

Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá
Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá
Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá
Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nábytek Helcel a budete spokojení s dodaným Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá .

Detailní informace

 
Moderní a kvalitní sedací souprava Falco  Nyní za super akční cenu pouze u nás!  Akční cena platí do odvolání!  Cena je platná pro potah jako na hlavní fotografii  Souprava má univerzální roh - lze zvolit pravý i levý  Sedací souprava je rozkládací + úložný prostor  Vysoké opěradlo zajištuje pohodlné sezení za všech okolností  Zadní část očalouněna originálním potahem jako korpus  Součástí jsou všechny polštáře na fotografii 
  Rozměry: (délka x šířka x výška)  244x146x84cm   Plocha po rozložení: 198x121cm    MODERNÍ SEDACÍ SOUPRAVA... FALCO  Máte omezený rozpočet, ale přesto byste si rádi dopřáli nový, stylový kousek do vašeho obýváku? Nebojíte se kontrastů a nápaditosti? Falco jistě padne do oka zrovna vám. Barevná kombinace béžové a hnědé je nadčasová a nemusíte se tak bát, že za chvíli nebudete IN! Sedačka se dá se rozložit na pohodlné lůžko a úložný prostor pojme vše, pro co jste doposud nenašli vhodné místo. Falco je prostorově úsporná sedačka, která vám poslouží stejně dobře jako její větší sourozenci. Hledáte kvalitu a styl za přijatelnou cenu? Právě jste našli!   Falco je sedací souprava velmi moderního designu. Pokud hledáte moderní design a praktičnost, Falco pro vás bude správná volba. Praktickou stránku zajištuje funkce rozkládání pro přiležitostné návštěvy. Polštáře jsou volně ložené, můžete si díky nim vytvořit ideální polohu při sezení nebo ležení. Soupravu Falco si můžete zvolit v provedení pravý nebo levý roh. Moderní kombinace potahů rozzáří každý pokoj.   

Produkt je výrobek značky Mjn.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 90 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mjn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mjn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Moderní sedací souprava Falco, béžová/hnědá
Právě si prohlížíte...

12847,- Kč