Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá

Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá
Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá
Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá
Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nábytek Helcel a budete spokojení s dodaným Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá .

Detailní informace

 
Moderní a kvalitní sedací souprava Boston  Nyní za super akční cenu pouze u nás!  Akční cena platí do odvolání!  Cena je platná pro potah jako na hlavní fotografii  Souprava má univerzální roh - lze zvolit pravý i levý  Sedací souprava je rozkládací + úložný prostor  Vysoké opěradlo zajištuje pohodlné sezení za všech okolností  Zadní část očalouněna originálním potahem jako korpus  Součástí jsou všechny polštáře na fotografii 
  Rozměry: (délka x šířka x výška)  274x182x83cm   Plocha po rozložení: 216x135cm    MODERNÍ SEDACÍ SOUPRAV...A BOSTON  Máte omezený rozpočet, ale přesto byste si rádi dopřáli nový, stylový kousek do vašeho obýváku? Nebojíte se kontrastů a nápaditosti? Boston jistě padne do oka zrovna vám. Barevná kombinace černé je nadčasová a nemusíte se tak bát, že za chvíli nebudete IN! Sedačka se dá se rozložit na pohodlné lůžko a úložný prostor pojme vše, pro co jste doposud nenašli vhodné místo. Boston je prostorově úsporná sedačka, která vám poslouží stejně dobře jako její větší sourozenci. Hledáte kvalitu a styl za přijatelnou cenu? Právě jste našli!   Boston je sedací souprava velmi moderního designu. Pokud hledáte moderní design a praktičnost, Boston pro vás bude správná volba. Praktickou stránku zajištuje funkce rozkládání pro přiležitostné návštěvy. Soupravu Boston si můžete zvolit v provedení pravý nebo levý roh. Moderní kombinace potahů rozzáří každý pokoj.   

Produkt je výrobek značky Mjn.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 104 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mjn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mjn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Moderní sedací souprava Boston, černá/šedá
Právě si prohlížíte...

17999,- Kč