Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Luxusní sedací souprava Divano Roh: Orientace rohu Pravý roh

Luxusní sedací souprava Divano  Roh: Orientace rohu Pravý roh
Luxusní sedací souprava Divano  Roh: Orientace rohu Pravý roh
Luxusní sedací souprava Divano  Roh: Orientace rohu Pravý roh
Luxusní sedací souprava Divano  Roh: Orientace rohu Pravý roh

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Luxusní sedací souprava Divano Roh: Orientace rohu Pravý roh z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nábytek Helcel a budete spokojení s dodaným Luxusní sedací souprava Divano Roh: Orientace rohu Pravý roh .

Detailní informace

 
Moderní a kvalitní sedací souprava Divano  Nyní za super akční cenu pouze u nás!  Cena je platná pro potah na fotografii Soupravu dodáváme v provedení pravý nebo levý roh Na hlavní fotografii je vyobrazen pravý roh Sedací souprava je rozkládací včetně úložného prostoru  Vysoké opěradlo zajištuje pohodlné sezení za všech okolností  Soušástí je funce polohovatelných záhlavníků  Sedací souprava má zadní stranou čalouněnou
    Rozměry: (délka x šířka x výška)  325x195x80cm  Plocha po rozložení: 255x128cm    MODERNÍ SEDACÍ SOUPRAVA DIVAN...O    Moderní design, pohodlí a účelnost, to vše vám nabídne sedací souprava Divano. Tato sedačka se stane oblíbeným místem každodenního odpočinku. Dá se rozložit na pohodlné lůžko a úložný prostor pojme vše, pro co jste doposud nenašli vhodné místo. Kombinace dvou různých materiálů potahů a dvou barevných odstínů je současným trendem.    Divano je sedací souprava velmi moderního designu. Pokud hledáte moderní design a praktičnost, Divano pro vás bude správná volba. Praktickou stránku zajištuje funkce rozkládání pro přiležitostné návštěvy. Soupravu Divano si můžete zvolit v provedení pravý nebo levý roh. Moderní kombinace potahů eko-kůže a pytloviny rozzáří každý pokoj.   

Produkt je výrobek značky Mjn.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Mjn, Sedačky Mjn.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 135 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Luxusní sedací souprava Divano Roh: Orientace rohu Pravý roh a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mjn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mjn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Luxusní sedací souprava Divano Roh: Orientace rohu Pravý roh
Právě si prohlížíte...

28678,- Kč