Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost

Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost
Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost
Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost
Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - vada látky na opěrce. Fotografie poškození naleznete v galerii. Elegantní pohodlné křeslo New York Oživte svůj obývací pokoj moderním a pohodlným křeslem New York, které vhodně kombinuje tmavě šedou barvu a nožky z přírodního dřeva a tím elegantně zapadne téměř do každého interiéru. Použití kvalitních materiálů zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost. Křeslo disponuje rozměry 116x97x104 cm a nosností až do 125 kg. Díky sedáku z PUR pěny a kovových pružin, se vám bude sedět jako v bavlnce. Opěrku hlavy si mů...žete nastavit podle svých potřeb a maximalizovat tím své pohodlí. Nejenže křeslo New York dobře vypadá, ale také vám usnadní údržbu díky odolné tkanině nepropouštějící tekutiny. Křeslo lze doplnit také sedací soupravou a stylovým taburetem ze stejnojmenné série New York. Použité materiály Konstrukce křesla New York je vyrobena z kombinace masivního dřeva a dřevotřískových desek (DTD), které zaručují dlouhou životnost. Sedák obsahuje kvalitní PUR pěnu a kovové pružiny, díky kterým je dostatečně měkký pro pohodlné sezení, ale zároveň se nadměrně nepropadává. Křeslo New York je potaženo látkou Pegasus vyrobenou z polyesteru. Tkanina vyniká zvýšenou odolností vůči opotřebení, díky čemuž získala vysoké hodnocení v testu Martindale. Současně vám díky částečné odolnosti vůči vsakování tekutin usnadní její čištění. K setření tekutiny postačí papírový ubrousek nebo jemná tkanina. Výhody: prostorné, moderní a pohodlné křeslo má polohovatelný podhlavník částečná odolnost tkaniny proti vsakování tekutin zvýšená odolnost tkaniny proti opotřebení Provedení: materiál konstrukce: masivní dřevo, dřevotříska (DTD) materiál potahu: látka dekor látky: pegasus 97 dekor nožek: přírodní dřevo výška sedáku: 43 cm rozměry: 116x97x104 cm nosnost křesla: do 125 kg Dodání: smontováno 1 samostatný balík: 116/97/104 cm, hmotnost 30 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003454010.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Křeslo New York tmavě šedá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

6999,- Kč