Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost

Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost
Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost
Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost
Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - znečištěno. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami rohových sedaček programu Barx v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce rohových sedaček programu Barx, který je součástí naší prémiové značky HENRY STYLE. Vkusná sedačka Barx Sedačka Barx se kromě svého praktického provedení stane místem, které vám poskytne kvalitní odpočinek a na které se budete každý den po práci těšit. Díky nadčasovému provedení je vhodná do větš...iny interiérů, kde se bude vkusně vyjímat. Rovněž vám zajistí dokonalou relaxaci například u knihy, s přáteli nebo když si chcete jen tak zalenošit. Celkový vzhled sedací soupravy doplňují vyšší ocelové nožky ve stříbrné barvě, které jsou i praktické v rámci luxování, kdy umožňují využití robotických vysavačů. Sedačka Barx je jedinečným řešením do vašeho interiéru již z důvodu, že plní estetickou funkci a zpříjemní vaše volné chvíle. Polohovatelná opěrka hlavy, rozklad na lůžko a úložný prostor Sedačka Barx je vzhledem ke svému modernímu provedení vkusným doplňkem, který obohatí váš interiér a dodá mu útulnější nádech. Velkou výhodou je komfortnost, přičemž disponuje polohovatelnými opěrkami hlavy, díky kterým je váš odpočinek o poznání pohodlnější. Jistě oceníte možnost rozložení na lůžko o rozměrech 181x125 cm, čímž vznikne štědrý prostor pro příležitostné přespání. Další podstatnou funkcí sedačky je úložný prostor uschovaný uvnitř sedačky. Rozměry rohové sedačky Barx Použité materiály Na výrobu sedačky Barx byly použity kvalitní materiály, které splňují kritéria celoevropských norem včetně normy OEKO-TEX. Sedačka je potažena kvalitní kůží Rancho M7510. Jedná se o kvalitní buvolí kůži. Eko-kůží jsou potažené bočnice, záda a spodní část korpusu. Výhody: nadčasový design prémiové značky HENRY STYLE moderní design materiály splňující kritéria celoevropských norem včetně normy OEKO-TEX atraktivní dekor a moderní vzhled praktický úložný prostor rozklad na lůžko polohovatelné podhlavníky Provedení: potahový materiál: kůže, eko-kůže výplň sedáku: vlnité pružiny, PUR pěna výška sedáku: 45 cm materiál nohou: ocel barva potahu: černá dekor potahu: rancho M7510 black dekor nohou: stříbrná barva prostorová orientace: pravý roh rozměry: 256x90x206 cm rozměry po rozložení: 181x125 cm Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 126x74x103 cm, hmotnost 69 kg balík 2: 100x67x158 cm, hmotnost 70 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003455277.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kožená sedačka rozkládací Barx pravý roh černá - II. jakost
Právě si prohlížíte...

23699,- Kč