Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO

Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO
Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO
Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO
Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO z kategorie nábytek, sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - zboží ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou. Pouze porušen originální obal. Přebaleno. Seznamte se s výhodami dvojsedáku Beja v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti dvojsedáku Beja. Pohodlný dvojsedák Beja Dvojsedák Beja vám poskytne ideální prostor pro relaxaci ať už u knihy, televize nebo když si chcete jen pohodlně odpočinout. Dvojsedák je potažen kvalitní látkou příjemnou na dotek. Pohodlí dvojsedáku poskytne výplň z PUR pěny a dva... velké opěrné polštáře. Navíc díky svému provedení skvěle zapadne do většiny bytových interiérů. Snadno se tak stane vkusným doplňkem vašeho obývacího pokoje či pracovny. Dvojsedák se dá také snadno rozložit, získáte tím ložnou plochu o rozměrech 112x199 cm, kterou můžete využít pro příležitostné přespání. Rozměry dvojsedáku Beja (ilustrační fotografie) Detail potahové látky Dvojsedák Beja je potažen velurovou látkou Soro, která je podobná plyši a vyznačuje se sametově jemným povrchem. Látka je vyrobená ze 100% polyesteru s pleteným vzorem. Je měkká, prodyšná, snadno absorbuje vlhkost a rychle schne. Odolává také dennímu světlu a netvoří žmolky. Péče o látku je snadná, nežehlí se, ani nebělí. Pro údržbu a čistění používáme suchý nebo navlhčený hadřík a speciální prostředky na čalouněný nábytek. Výhody: pohodlný dvojsedák moderní design kvalitní zpracování stabilní konstrukce látka příjemná na dotek možnost rozkladu Provedení: materiál potahu: látka, soro 90 dekor: šedá barva materil výplně: PUR pěna výška sedáku: 40 cm rozměry ložné plochy: 112x199 cm rozměry dvojsedáku: 139x62x69 cm Dodání: demontováno 1 samostatný balík: 71x63x140 cm, 35 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462084.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sedačky Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 699,- Kč
Detail
2 599,- Kč
Detail
3 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dvojsedák Beja rozkládací šedá - PŘEBALENO
Právě si prohlížíte...

5199,- Kč