Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin

Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin
Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin
Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin
Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, sběratelské předměty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Jabadaba a budete spokojení s dodaným Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin .

Detailní informace

Shang-Chi & Morris
Iron Studios přinášejí sošku mistra kung-fu z MCU!
Uvnitř multivesmíru, ve vesnici Ta Lo plné zvířat z čínské mytologie a přístupné pouze portálem na Zemi, se soustředí mocný mladý mistr bojových umění, který klidně a sebejistě manipuluje s takzvanými "Deseti kruhy", sadou složenou z deseti kovových prstenců prastarého a neznámého původu, jež svému uživateli propůjčuje mnoho božských a mystických schopností. Vedle příjemného tvora jménem Morris, okřídlené chlupaté bytosti pocházející z Ta Lo, z rasy zvané Dijang, kt...erou v minulosti zajal jeho otec a kterou jeho spojenci adoptovali jako domácího mazlíčka, se nebojácný bojovník v novém červenočerném kostýmu připravuje na svůj největší souboj, v němž se postaví mocnému otci a obávané rase tvorů jménem Požírači duší. Iron Studios hrdě přináší sošku dalšího legendárního hrdiny z MCU a představuje "Shang-Chi & Morris BDS - Shang-Chi - Art Scale 1/10", jednoho z největších bojovníků z marvelovského univerza po boku malého mystického zvířete, inspirovaného úspěšnou filmovou adaptací od Marvel Studios.
Syn Xu Wenwua, zakladatele Deseti kruhů, zločinecké a teroristické organizace působící od středověku, byl Shang-Chi od dětství připravován v brutálním tréninkovém režimu, který ho proměnil v jednoho z nejúčinnějších bojovníků na světě. Po misi pomsty se však rozhodl opustit Deset kruhů a odloučit se od své minulosti i rodiny. Držel se v ústraní a žil poklidným životem ve Spojených státech, ale osud ho znovu postavil do konfrontace s otcem a donutil ho spojit se se sestrou, aby zastavil Xu Wenwu, kterého přitahuje hlas jeho zesnulé ženy a který se snaží prolomit Temnou bránu, dimenzionální průchod vedle mystické vesnice Ta Lo, která chrání Zemi před nepřátelskou rasou okřídlených tvorů živících se dušemi. Spoléhá na své schopnosti, pomoc spojenců a sílu mystického draka známého jako Velký ochránce, Shang-Chi také zdědil prsteny po svém otci, aby mohl bojovat proti Požíračům duší. 
 

Produkt je výrobek značky Iron Studios ,distribuovaný s EAN kódem 618231951086.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Iron Studios, Hobby, hudba a výtvarné umění Iron Studios, Sběratelské předměty Iron Studios.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, sběratelské předměty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iron Studios a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iron Studios najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shang-Chi & Morris - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rin
Právě si prohlížíte...

6900,- Kč