Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá

Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá
Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá
Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá
Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvuková zařízení – příslušenství, satelitní rádia – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá .

Detailní informace

Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá Chtěli byste si každodenní práci zpříjemnit poslechem své oblíbené hudby či mluveného slova? Kenwood CR-ST50DAB-W vám umožní poslouchat klasické rádio, ale i třeba muziku z mobilního telefonu či MP3 přehrávače. Jedná se totiž o multifunkční zařízení, které je vybaveno přijímačem analogového i digitálního rozhlasu, bezdrátovou technologií Bluetooth a k tomu ještě klasickým audio konektorem (AUX). Rádio může najít své místo i na vašem nočním stolku. Disponuje t...otiž praktickými funkcemi budíku a časovače a jeho LCD displej je stmívatelný (jeho modré podsvícení můžete v případě potřeby úplně vypnout). Nalaďte si rádio Prostřednictvím tohoto radiopřijímače si můžete naladit opravdu širokou škálu rozhlasových stanic. Přístroj totiž zvládá přijímat rádia vysílající v klasickém pásmu FM, ale i stanice, jež ke svému provozu využívají moderní technologii digitálního vysílání DAB/DAB+. Samozřejmostí je pak i podpora systému RDS, díky němuž se vám na displeji rádia zobrazují názvy aktuálně přehrávaných skladeb či jiné textové informace. A nesmí chybět ani vestavěná paměť, do níž si můžete uložit nejčastěji poslouchané stanice. Streamujte hudbu z telefonu Vedle příjmu rádia vám Kenwood CR-ST50DAB-W umožní i poslech hudby z chytrého mobilního telefonu či tabletu. V jeho výbavě totiž nechybí ani technologie Bluetooth 5.0, jejímž prostřednictvím můžete do přístroje bezdrátově streamovat hudbu z jakéhokoliv kompatibilního zařízení. 2 možnosti napájení Rádio Kenwood CR-ST50DAB-W může být napájeno buď klasicky ze sítě, anebo pomocí baterií (4× AA). Poslouží vám tak nejen doma, ale i třeba na zahradě, kde nemáte k dispozici elektrickou zásuvku. Parametry DAB+ / FM RDS tuner Výkon 2x 3 W Bluetooth audio streamování hudby Kovový design AUX vstup Sluchátkový výstup (3,5 mm jack) Funkce hodin - budík, časovač Ztmívatelný displej (včetně vypnutí displeje) Možnost provozu na 4x AA baterie Paměť na 20 stanic s přímou volbou 4 stanic pro FM / DAB+ V bílé barvě  Rozměry výrobku 22,7 x 14,4 x 9,5 cm Hmotnost výrobku 0,47 kg Hmotnost balení 1,4 kg Obsah balení Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá

Produkt je výrobek značky Kenwood ,distribuovaný s EAN kódem 19048227560.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Kenwood, Zvuk Kenwood, Zvuková zařízení – příslušenství Kenwood, Satelitní rádia – příslušenství Kenwood.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvuková zařízení – příslušenství sleva, satelitní rádia – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kenwood a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kenwood najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Radiopřijímač s DAB+ KENWOOD CR-ST50DAB / bílá
Právě si prohlížíte...

1899,- Kč