Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná
Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná
Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná
Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná z kategorie elektronika, zvuk, zvuková zařízení – příslušenství, satelitní rádia – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná .

Detailní informace

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná Radiomagnetofon Hyundai TRC788AU3BS je skvělým zařízením pro ty z vás, kteří hledají jednoduchý a spolehlivý způsob, jak poslouchat svou oblíbenou hudbu. Spojuje totiž klasické hudební zdroje s moderními technologiemi, což zaručuje, že si budete svou oblíbenou skladbu moci poslechnout skutečně téměř kdykoliv. Přehrávač je vybaven kvalitním digitálním FM tunerem s pamětí na 20 stanic, kazetovou mechanikou a samozřejmě i čtečkou CD, která podporuje i MP3 soubory, takže&n...bsp;umožňuje poslouchat například i vlastní kompilace. Pokud ale přece jen dáváte přednost modernějším technologiím, není to problém – na těle přístroje najdete i USB port pro flash disky, a nechybí dokonce ani vstup AUX IN, do nějž můžete připojit například svůj chytrý telefon se Spotify. Zábava na cestách Nehledě na to, jaký zdroj si nakonec vyberete, je důležité , aby měla hudba odkud hrát. O to se stará dvojice kvalitních stereo reproduktorů s výstupním výkonem 1,5 W. Energii jim lze dodávat buď klasicky z elektrické sítě, nebo z baterií. Přehrávač si tak lze snadno vzít třeba i pod stan, kde by jinak mohl být s přístupem k elektřině problém. Technické parametry LCD displej Digitální FM tuner, 20 předvoleb Podpora CD-R/RW, CD, USB flash Podpora formátů MP3, WMA Kazetová mechanika USB vstup AUX vstup Sluchátkový výstup Výstupní výkon 2 x 1,5 W LCD displej Dálkové ovládání v balení Ne Napájení baterie D, síť 230 V Rozměry (Š x V x H) 29 x 14,5 x 22 cm Hmotnost 1,5 kg Hmotnost balení cca 2,2 kg Obsah balení Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná  

Produkt je výrobek značky Hyundai ,distribuovaný s EAN kódem 8592417059549.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hyundai, Zvuk Hyundai, Zvuková zařízení – příslušenství Hyundai, Satelitní rádia – příslušenství Hyundai.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvuková zařízení – příslušenství sleva, satelitní rádia – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hyundai a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hyundai najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 788 AU3BS / černá / stříbrná
Právě si prohlížíte...

1099,- Kč