Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená
Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená
Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená
Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená z kategorie elektronika, zvuk, zvuková zařízení – příslušenství, satelitní rádia – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená .

Detailní informace

Hyundai TRC 333 AU3 BT R / červená Radiomagnetofon Hyundai TRC333AU3BTR nabízí spojení osvědčené klasiky s moderními způsoby přehrávání oblíbených skladeb. Díky kazetové mechanice nepřijdete o své oblíbené kousky z rodinného hudebního archivu. Do základní výbavy tohoto přístroje patří také digitální FM tuner, s možností uložení až 30 předvoleb. Funkce Bluetooth umožní streamování hudby například z vašeho telefonu. Dále je možné využít radiopřijímač Hyundai TRC333AU3BTR jako přehrávač CD-R a CD-RW disků. Zde oceníte podporu o...blíbeného MP3 formátu. K přehrávání MP3 formátu z Flash disku lze využít i zabudovaný USB vstup. Příjemným benefitem je také AUX IN vstup pro přehrávání oblíbených skladeb z přenosného zařízení (mobil, tablet).Veškeré údaje o přehrávaných skladbách nebo naladěné FM stanici lze vyčíst na přehledném, modře podsvíceném, LCD displeji. Pro ničím nerušený poslech slouží sluchátkový výstup. Přístroj je napájen buď standardně z elektrické sítě, nebo bateriemi. Snadno si jej tak můžete přenést do míst se špatnou dostupností elektrického proudu. Moderní klasika Radiomagnetofon Hyundai TRC333AU3BTR nabízí spojení osvědčené klasiky s moderními způsoby přehrávání oblíbených skladeb. Díky kazetové mechanice nepřijdete o své oblíbené kousky z rodinného hudebního archivu. Do základní výbavy tohoto přístroje patří také digitální FM tuner, s možností uložení až 30 předvoleb. Funkce Bluetooth umožní streamování hudby například z vašeho telefonu. Dále je možné využít radiopřijímač Hyundai TRC333AU3BTR jako přehrávač CD-R a CD-RW disků. Zde oceníte podporu oblíbeného MP3 formátu. K přehrávání MP3 formátu z Flash disku lze využít i zabudovaný USB vstup. Příjemným benefitem je také AUX IN vstup pro přehrávání oblíbených skladeb z přenosného zařízení (mobil, tablet). Veškeré údaje o přehrávaných skladbách nebo naladěné FM stanici lze vyčíst na přehledném, modře podsvíceném, LCD displeji. Pro ničím nerušený poslech slouží sluchátkový výstup. Přístroj je napájen buď standardně z elektrické sítě, nebo bateriemi. Snadno si jej tak můžete přenést do míst se špatnou dostupností elektrického proudu. Technické parametry Přehrávaná média a formáty Přehr. média CD mechanika, Vstup AUX, USB, Kazetová mechanika Přehrávané formáty MP3, WMA Podporované paměťové karty / typ karty nepodporuje paměťové karty TunerTuner DigitálníVlnový rozsah FM Internetové rádio Ne Zvuk Výkon 2 W Zvýraznění basů Ne Doplňkové funkce Bluetooth Ano Sluchátkový výstup Ano LCD displej Ano Hodiny Ano Budík Ne Obecné informace Typ rádia Přenosné Napájení Baterie, Síťové Dálkové ovládání v balení Ne Rozměry výrobku (Š x V x H) 29,5 x 13,5 x 22,5 cm Rozměry balení (Š x V x H) 31 x 16 x 24 cm  Hmotnost výrobku 1,4 kg Hmotnost balení cca 2,1 kg Obsah balení Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená

Produkt je výrobek značky Hyundai ,distribuovaný s EAN kódem 8590393289769.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hyundai, Zvuk Hyundai, Zvuková zařízení – příslušenství Hyundai, Satelitní rádia – příslušenství Hyundai.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.7 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvuková zařízení – příslušenství sleva, satelitní rádia – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hyundai a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hyundai najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Radiomagnetofon s CD Hyundai TRC 333 AU3BTR / červená
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč