Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rituals Cestovní sada The Ritual of Ayurveda - 43% sleva

-43%
Rituals Cestovní sada The Ritual of Ayurveda

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rituals Cestovní sada The Ritual of Ayurveda z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, Šampony a kondicionéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Rituals Cestovní sada The Ritual of Ayurveda .

Zlevněné zboží

Sada obsahuje: Výživný šampon pro všechny typy vlasů The Ritual Of Ayurveda (Nourishing Shampoo) 70 ml Sprchový gel The Ritual Of Ayurveda (Harmonizing Foaming Shower Gel) 50 ml Vyrovnávací tělový krém The Ritual Of Ayurveda (Balancing Body Cream) 70 ml Suchý olej na tělo a vlasy The Ritual Of Ayurveda (Natural Dry Oil For Body & Hair) 50 ml

Produkt je výrobek značky Rituals ,distribuovaný s EAN kódem 8719134060072.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Rituals, Osobní péče Rituals, Péče o vlasy Rituals, Šampony a kondicionéry Rituals.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rituals Cestovní sada The Ritual of Ayurveda a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, Šampony a kondicionéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rituals a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rituals najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rituals Cestovní sada The Ritual of Ayurveda
Právě si prohlížíte... - 43% sleva

399,- Kč