PAÑPURI NOURISH Smooth Shine Hair Cleanser pečující šampon pro všechny typy vlasů 185 ml - 20% sleva

-20%
PAÑPURI NOURISH Smooth Shine Hair Cleanser pečující šampon pro všechny typy vlasů 185 ml
440 550 733
440,- Kč

Původní cena: 550,- Kč


Hodnocení:


PAÑPURI NOURISH Smooth Shine Hair Cleanser pečující šampon pro všechny typy vlasů 185 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, Šampony a kondicionéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným PAÑPURI NOURISH Smooth Shine Hair Cleanser pečující šampon pro všechny typy vlasů 185 ml .

Zlevněné zboží

Jemný šampon ideální pro každodenní péči o vlasy. Výtažky z listů artyčoku bohaté na antioxidanty chrání vlasy před teplem, UV zářením a znečištěním, přičemž zachovávají optimální hydrataci pokožky hlavy a posilují jemné vlasy. Po použití budete milovat jejich znovunabytý lesk! Vůně jasmínu a certifikovaného bio ylang-ylang vás přenesou do zenové zahrady. Olej z chia semínek, artyčoku a protein z hrášku spolu chrání barvu před vyblednutím a zároveň napravuje poškození vlasů způsobené barvením.JAK POUŽÍVATNejprve opláchněte vlasy, ideálně vlažno...u vodou. Příliš horká voda vlasy zbytečně vysušuje.Jemně vmasírujte do pokožky hlavy, zepředu dozadu.Nechte šampon chvilku působit, poté opláchněte studenou vodou.

Produkt je výrobek značky Pañpuri ,distribuovaný s EAN kódem 8858699629642.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Pañpuri, Osobní péče Pañpuri, Péče o vlasy Pañpuri, Šampony a kondicionéry Pañpuri.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PAÑPURI NOURISH Smooth Shine Hair Cleanser pečující šampon pro všechny typy vlasů 185 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, Šampony a kondicionéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pañpuri a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pañpuri najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PAÑPURI NOURISH Smooth Shine Hair Cleanser pečující šampon pro všechny typy vlasů 185 ml
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

440,- Kč