Eucerin Dermocapil.šampon Proti Mast.lupům 250ml

Eucerin Dermocapil.šampon Proti Mast.lupům 250ml
439 439 2295
439,- Kč

Původní cena: 439,- Kč


Hodnocení:


Eucerin Dermocapil.šampon Proti Mast.lupům 250ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Eucerin Dermocapil.šampon Proti Mast.lupům 250ml .

Detailní informace

Receptura obsahující účinný Triple Complex působí na redukci a omezení tvorby lupů a na zklidnění svědění. Pokožka hlavy a vlasy jsou šetrně očištěny a stav pokožky hlavy je výrazně zlepšen bez vysušení.  Vlastnosti: Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků, používejte v kombinaci s Eucerin Dermocapillaire Tonikem proti lupům. Viditelně redukuje mastné lupy. Jemně čistí vlasy a vlasovou pokožku. Zklidňuje svědění. Dodává vlasům a vlasové pokožce zdravý vzhled. Klinické a dermatologické studie prokázaly účinnost a velmi dobrou... snášenlivost na mastné vlasové pokožce, dokonce i se seboroickým ekzémem. Bez alkalických mýdlových složek, jemná parfemace. Aktivní složky: Kyselina salicylová a pirokton olamin bojují s mikroorganismy až do dalšího mytí, aby se zabránilo opakovanému výskytu lupů při pravidelném používání. Polidocanol zklidňuje pokožku hlavy a zklidňuje svědění.

Produkt je výrobek značky Eucerin ,distribuovaný s EAN kódem 4005800036637.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eucerin Dermocapil.šampon Proti Mast.lupům 250ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eucerin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eucerin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eucerin Dermocapil.šampon Proti Mast.lupům 250ml
Právě si prohlížíte...

439,- Kč