Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bione Cosmetics Regenerační vlasový šampon Levandule 260 ml - 8% sleva

-8%
Bione Cosmetics Regenerační vlasový šampon Levandule 260 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bione Cosmetics Regenerační vlasový šampon Levandule 260 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, Šampony a kondicionéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Bione Cosmetics Regenerační vlasový šampon Levandule 260 ml .

Zlevněné zboží

Regenerační vlasový šampon s levandulovým olejem, keratinem a panthenolem. Je vyroben jako jemný a přitom velmi vydatný prostředek každodenní hygieny pro všechny typy pokožky a vlasů. Má značnou pěnivost a velkou čistící a mycí sílu, aniž by extrémně odmašťoval vlasy a pokožku. Přidané betainy spolu s rostlinným lecitinem zanechají pokožku umytou, vláčnou a přirozenou, vlasy příjemně změkčí. Užitnými vlastnostmi je BIO šampon šetrný jak k tělu, tak k přírodě. Je jemný a příjemný při použití. Garantujeme, že si jej velmi oblíbíte. Přidaná kyseli...na mléčná upraví pH bílkovin pokožky do optimální fyziologické úrovně. Keratinový hydrolyzát je oblíbenou a účinnou substancí opravy a zpevnění vlasové struktury. Levandulový olej a parfém Vás zanesou do prosluněné malebné Provence.

Produkt je výrobek značky Bione Cosmetics ,distribuovaný s EAN kódem 8595061609368.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Bione Cosmetics, Osobní péče Bione Cosmetics, Péče o vlasy Bione Cosmetics, Šampony a kondicionéry Bione Cosmetics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bione Cosmetics Regenerační vlasový šampon Levandule 260 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, Šampony a kondicionéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bione Cosmetics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bione Cosmetics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bione Cosmetics Regenerační vlasový šampon Levandule 260 ml
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

79,- Kč