Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Tropiclean šampon na kombinovanou srst pro psy 473 ml

Tropiclean šampon na kombinovanou srst pro psy 473 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tropiclean šampon na kombinovanou srst pro psy 473 ml z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Tropiclean šampon na kombinovanou srst pro psy 473 ml .

Detailní informace

TropiClean šampon na kombinovanou srst Dokonalý vzhled srsti a šetrnou péči dopřejete svému psovi s kombinovanou srstí díky šamponu TropiClean. Šampon, který obsahuje přírodní složky z exotických rostlin a je bez parabenů, u psí srsti obnovuje vlhkost, aby chlupy zůstaly hladké a hebké, podporuje přirozenou obnovu, odstraňuje pachy a dodává srsti svěžest. Kosmetický přípravek je vyráběný v USA a je vhodný pro psy od dvanácti týdnů. Obnovuje přirozenou vlhkost srsti Podporuje přirozenou obnovu srsti Odstraňuje pachy Neobsahuje parabeny Přírodní ...složky z exotických rostlin Příjemná vůně  Složení: čištěná voda, jemný kokosový/palmový čistící prostředek, kationtová guarová guma, rostlinná směs (extrakt z okurky, extrakt z melounu, extrakt z vanilky, extrakt z bílého čaje, extrakt z banánu, hydrolyzovaný bramborový protein, extrakt ze sladkých brambor, extrakt z ananasu), látka zvyšující viskozitu, vůně, látky upravujicí pH, konzervant.

Produkt je výrobek značky Tropiclean ,distribuovaný s EAN kódem 645095000162.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Tropiclean, Potřeby pro domácí zvířata Tropiclean, Potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat Tropiclean.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.45 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tropiclean šampon na kombinovanou srst pro psy 473 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tropiclean a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tropiclean najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tropiclean šampon na kombinovanou srst pro psy 473 ml
Právě si prohlížíte...

399,- Kč