Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jeanne en Provence BIO Almond organický tuhý šampon v BIO kvalitě pro ženy 75 g

Jeanne en Provence BIO Almond organický tuhý šampon v BIO kvalitě pro ženy 75 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jeanne en Provence BIO Almond organický tuhý šampon v BIO kvalitě pro ženy 75 g z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, Šampony a kondicionéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Jeanne en Provence BIO Almond organický tuhý šampon v BIO kvalitě pro ženy 75 g .

Detailní informace

Jeanne en Provence BIO Almond, 75 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování krásy přírody se dnes počítá. Tuhý šampon Jeanne en Provence BIO Almond má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale je navíc ekologický i vysoce praktický. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy intenzivně vlasy hydratuje regeneruje a vyživuje vlasy provoní vlasy jemnou vůní Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Jak používat: Vlasy a šampon ...důkladně navlhčete. Šampon napěňte mezi dlaněmi a poté vzniklou pěnu jemně vmasírujte do vlasů. Nakonec důkladně opláchněte. Po každém použití nechte šampon proschnout. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Produkt je výrobek značky Jeanne En Provence ,distribuovaný s EAN kódem 3430750214124.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Jeanne En Provence, Osobní péče Jeanne En Provence, Péče o vlasy Jeanne En Provence, Šampony a kondicionéry Jeanne En Provence.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 75 g
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jeanne en Provence BIO Almond organický tuhý šampon v BIO kvalitě pro ženy 75 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, Šampony a kondicionéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jeanne En Provence a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jeanne En Provence najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jeanne en Provence BIO Almond organický tuhý šampon v BIO kvalitě pro ženy 75 g
Právě si prohlížíte...

248,- Kč