Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Foamie An Apple A Day Shampoo Bar tuhý šampon pro citlivou pokožku hlavy 80 g

Foamie An Apple A Day Shampoo Bar tuhý šampon pro citlivou pokožku hlavy 80 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Foamie An Apple A Day Shampoo Bar tuhý šampon pro citlivou pokožku hlavy 80 g z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, Šampony a kondicionéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Foamie An Apple A Day Shampoo Bar tuhý šampon pro citlivou pokožku hlavy 80 g .

Detailní informace

Foamie An Apple A Day Shampoo Bar, 80 g, Tuhé šampony pro ženy, Každý krok směrem k zachování krásy přírody se dnes počítá. Tuhý šampon Foamie An Apple A Day Shampoo Bar má stejné účinky jako klasický tekutý šampon, ale je navíc ekologický i vysoce praktický. Dejte mu šanci a brzy pochopíte, proč by neměl ve vaší kosmetické výbavě chybět. Vlastnosti: důkladně čistí vlasy i pokožku hlavy chrání vlasovou pokožku zanechává vlasy hebké nezatěžuje životní prostředí nízká spotřeba vody při výrobním procesu Složení: veganský produkt Jak používat: Šamp...on napěňte mezi dlaněmi a poté vzniklou pěnu jemně vmasírujte do vlasů. Nakonec důkladně opláchněte. Po každém použití nechte šampon proschnout. Tuhý šampon vždy uchovávejte na suchém místě, aby se nerozpustil.

Produkt je výrobek značky Foamie ,distribuovaný s EAN kódem 4063528010766.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Foamie, Osobní péče Foamie, Péče o vlasy Foamie, Šampony a kondicionéry Foamie.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 80 g
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Foamie An Apple A Day Shampoo Bar tuhý šampon pro citlivou pokožku hlavy 80 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, Šampony a kondicionéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Foamie a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Foamie najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Foamie An Apple A Day Shampoo Bar tuhý šampon pro citlivou pokožku hlavy 80 g
Právě si prohlížíte...

129,- Kč