Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fat Pipe GK Protective XRD Padding Vest Black/Yellow XS/S Florbalový brankář

Velikost XS/S / Yellow Black / Elastane Polyester Nylon / Fat pipe
3 184,- Kč
Detail
5 189,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail
1 922,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail

Brankářská taška Grit GT4 Sumo JR, Toronto Maple Leafs, Junior, 36" - 5% sleva

-5%
Brankářská taška Grit GT4 Sumo JR, Toronto Maple Leafs, Junior, 36

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Brankářská taška Grit GT4 Sumo JR, Toronto Maple Leafs, Junior, 36" z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, sady vybavení pro hokejové brankáře, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Brankářská taška Grit GT4 Sumo JR, Toronto Maple Leafs, Junior, 36" .

Zlevněné zboží

Nová brankářská taška s revolučním systémem ukládání výstroje do jednotlivých přihrádek, to je GRIT GT3 SUMO. Povedený design, kvalitní terenní kolečka a odvětrávací otvory. Povedená taška na lední hokej s děleným prostorem a maximální vzdušností. Nová brankářská taška s revolučním systémem ukládání výstroje do jednotlivých přihrádek, to je GRIT GT4 SUMO. Povedený design, kvalitní terenní kolečka a odvětrávací otvory. Povedená taška na lední hokej s děleným prostorem a maximální vzdušností. GRIT GT4 Sumo je hokejová taška pro brankáře, která je... vyrobená z robustních a velmi pevných materiálů. Konstrukce tašky je vyztužená a zpevněná rámy, které umožňují držet požadovaný tvar tašky. Hlavní vychytávkou tašek GRIT je špičkově zpracovaný systém odvětrávání, který je umístěn na zadní vyztužené straně. Díky ventilačním otvorůmmůže Vaše výstroj vysychat okamžitě po uložení do dělených přihrádek.
Určitě oceníte vnitřní rohožku, která je součástí tašky. Velmi praktická pomůcka při svlékání, nebo přezouvání bruslí. Na boční straně jsou umístěny úchyty, kterými lze k tašce upevnit hokejku. Na čelní straně jsou navíc popruhy, díky kterým můžete na tašku připevnit také betony. Samozřejmostí jsou velká terénní kolečka, která jsou zapuštěná do pevného rámu. Zvládnete tedy i pohyb ve špatném terénu. Výrobce nešetřil ani na zipech a karabinách, které jsou dostatečně robustní a vyrobeny z kvalitních materiálů.



Popruhy pro uchycení brankářských betonů Materiál: 100% Polyester Vyztužená konstrukce, zpevněné rámy  Velké robustní zipy a připínací karabiny Na boční straně úchyty na hokejku Důmyslný systém odvětrávání na zadní vyztužené straně (umožňuje okamžité vysychání výstroje) Terénní kolečka, pro pohyb v horším terénu Součástí tašky je také praktická rohožka na přezouvání Velikost: Senior 36"' Rozměry: 91cm x 66cm x 46cm Hmotnost: 8,2 kg

Produkt je výrobek značky Grit ,distribuovaný s EAN kódem 670477004377.

Procházet zboží z kategorie Sport Grit, Atletické sporty Grit, Krasobruslení a hokej Grit, Hokejové chrániče Grit, Sady vybavení pro hokejové brankáře Grit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 36"
  • Barva: Toronto Maple Leafs
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Fat Pipe GK Protective XRD Padding Vest Black/Yellow XS/S Florbalový brankář

Velikost XS/S / Yellow Black / Elastane Polyester Nylon / Fat pipe
3 184,- Kč
Detail
5 189,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail
1 922,- Kč
Detail
1 530,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Brankářská taška Grit GT4 Sumo JR, Toronto Maple Leafs, Junior, 36" a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, sady vybavení pro hokejové brankáře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brankářská taška Grit GT4 Sumo JR, Toronto Maple Leafs, Junior, 36"
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

7116,- Kč