Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý
Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý
Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý
Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý
9 518 7 601 2166
9 518,- Kč

Původní cena: 7 601,- Kč


Hodnocení:


Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý z kategorie nábytek, zahradní nábytek, sady venkovního nábytku, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý .

Detailní informace

Usaďte se k příjemné večeři či obědu pod širým nebem s tímto dřevěným skládacím zahradním jídelním setem. Tento jídelní set je vyrobený z masivního akáciového dřeva, je robustní a stabilní. Olejem napuštěný povrch nábytku snadno vyčistíte navlhčeným hadříkem. Jak jídelní stůl, tak i židle je možné složit, aby zbytečně nepřekážely, když je zrovna nepoužíváte. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Sk...ladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:akácieMateriál:masivní akáciové dřevo s povrchovou olejovou úpravouRozměry stolu (složený):šířka: 90 (90) cm hloubka: 90 (8) cm výška: 75 (108) cm  tloušťka desky: 1,8 cmTvar:kulatýčtvercovýVýběr tvaru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry židle:šířka: 54 cm hloubka: 57 cm výška: 91 cm hloubka sedu: 39 cmšířka sedu: 44 cmvýška sedu: 44 cm Hmotnost:36 gDodáváno v demontu.  Balení obsahuje: 1 x stůl, 4 x židle,Usaďte se k příjemné večeři či obědu pod širým nebem s tímto dřevěným skládacím zahradním jídelním setem. Tento jídelní set je vyrobený z masivního akáciového dřeva, je robustní a stabilní. Olejem napuštěný povrch nábytku snadno vyčistíte navlhčeným hadříkem. Jak jídelní stůl, tak i židle je možné složit, aby zbytečně nepřekážely, když je zrovna nepoužíváte. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:akácieMateriál:masivní akáciové dřevo s povrchovou olejovou úpravouRozměry stolu (složený):šířka: 90 (90) cm hloubka: 90 (8) cm výška: 75 (108) cm  tloušťka desky: 1,8 cmTvar:kulatýčtvercovýVýběr tvaru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry židle:šířka: 54 cm hloubka: 57 cm výška: 91 cm hloubka sedu: 39 cmšířka sedu: 44 cmvýška sedu: 44 cm Hmotnost:36 gDodáváno v demontu.  Balení obsahuje: 1 x stůl, 4 x židle

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Zahradní nábytek Vida, Sady venkovního nábytku Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 36.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, zahradní nábytek sleva, sady venkovního nábytku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý,Zahradní jídelní set 5 ks Dekorhome Kulatý
Právě si prohlížíte...

9518,- Kč