Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý
Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý
Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý
Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý
4 717 4 072 570
4 717,- Kč

Původní cena: 4 072,- Kč


Hodnocení:


Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý z kategorie nábytek, zahradní nábytek, sady venkovního nábytku, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý .

Detailní informace

Tento dřevěný balkonový barový set se pyšní elegantním designem a je jako stvořený k tomu, aby se stal dominantou vaší zahrady, dvorku nebo terasy. Masivní akáciové dřevo je krásný přírodní materiál. Akáciové dřevo je tropické tvrdé dřevo, které má hustou strukturu a je pevné a odolné. Povrch s olejovou úpravou navíc usnadňuje čištění zahradního stolku a židlí. Dřevěné rámy tohoto venkovního barového setu zajišťují jeho pevnost a stabilitu. Jelikož má tento bistro stolek desku z masivního dřeva, lze jej použít také jako stojan pro vystavení vaš...ich rostlin v květináčích, bylinek, květin nebo jiných venkovních dekorací, zejména na menších balkonech nebo terasách. Opěrky nohou těchto dřevěných barových stoliček vám poskytnou větší pohodlí při sezení. Přiložené kovové konzoly lze použít k upevnění stolku na balkonové zábradlí. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme jej chránit voděodolnou plachtou. Barva:přírodní Materiál: akáciové dřevo s přírodní olejovou povrchovou úpravou / kov Rozměry stolu:šířka: 90 cm hloubka: 37 cm výška: 122,5 cm Rozměry židle:šířka: 30,5 cm (čtvercový sedák) / 34 cm (kulatý sedák)hloubka: 30,5 / 34 cm výška: 74,5 / 76 cm Výběr tvaru sedáku židle zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost:20 kg Dodáváno v demontu.  Balení obsahuje: 1 x barový stůl, 2 x barová židle,Tento dřevěný balkonový barový set se pyšní elegantním designem a je jako stvořený k tomu, aby se stal dominantou vaší zahrady, dvorku nebo terasy. Masivní akáciové dřevo je krásný přírodní materiál. Akáciové dřevo je tropické tvrdé dřevo, které má hustou strukturu a je pevné a odolné. Povrch s olejovou úpravou navíc usnadňuje čištění zahradního stolku a židlí. Dřevěné rámy tohoto venkovního barového setu zajišťují jeho pevnost a stabilitu. Jelikož má tento bistro stolek desku z masivního dřeva, lze jej použít také jako stojan pro vystavení vašich rostlin v květináčích, bylinek, květin nebo jiných venkovních dekorací, zejména na menších balkonech nebo terasách. Opěrky nohou těchto dřevěných barových stoliček vám poskytnou větší pohodlí při sezení. Přiložené kovové konzoly lze použít k upevnění stolku na balkonové zábradlí. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme jej chránit voděodolnou plachtou. Barva:přírodní Materiál: akáciové dřevo s přírodní olejovou povrchovou úpravou / kov Rozměry stolu:šířka: 90 cm hloubka: 37 cm výška: 122,5 cm Rozměry židle:šířka: 30,5 cm (čtvercový sedák) / 34 cm (kulatý sedák)hloubka: 30,5 / 34 cm výška: 74,5 / 76 cm Výběr tvaru sedáku židle zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost:20 kg Dodáváno v demontu.  Balení obsahuje: 1 x barový stůl, 2 x barová židle

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Zahradní nábytek Vida, Sady venkovního nábytku Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, zahradní nábytek sleva, sady venkovního nábytku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý,Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Kulatý
Právě si prohlížíte...

4717,- Kč