Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rohová šatní skříň Iveta Barva korpusu: Dub - sonoma

Velikost bez zrcadla,96 cm / Dub - sonoma / Nábytek paul
5 490,- Kč
Detail
16 880,- Kč
Detail
4 790,- Kč
Detail

Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová

Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová
Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová
Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová
Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová z kategorie nábytek, sady nábytku, sady nábytku do obývacího pokoje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová .

Detailní informace

Naše moderní umělá kožešina je vyrobena z akrylu a polyesteru. Akryl je syntetické vlákno s nízkou hustotou, které lze snadno načechrat. Polyester neabsorbuje vlhkost, je měkký, nekroutí se, barvy vynikají vysokým jasem a trvanlivostí.
Tato umělá kožešina je jedinečná, vhodná k dekoraci interiéru, na dřevěné a kamenné podlahy. Zároveň je také měkkým a luxusním doplněk k jakémukoli kusu nábytku.Barva:TYP 3 - taupe / stříbrnáTYP 4 - růžová / zlatoružováVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je do...časně nedostupná.Materiál: akryl 62% / polyester 38%Rozměry (ŠxD): 60x90 cmVýška vlasu: 4 cmGramáž: 400 g/m2 Hmotnost:0,25 kgČištění a údržba:- Základem je pravidelnost. Každá věc v domácnosti, speciálně ta, která je používána denně, vyžaduje svoji pravidelnou údržbu. Přesně to se týká i samotných doplňků s dlouhým vlasem. - Klasické suché vysávání shaggy polštářů či kožešin je základem, aby se mezi vlasová vlákna neusazovaly nečistoty. Zároveň jde o nejběžnější a nejjednodušší způsob údržby.- Výrobek je určen pouze do interiérů, chraňte jej před vlhkem.- Abyste se vyhnuli vyblednutí barev, nevystavujte ho přímým slunečním paprskům.- Kožešinový výrobek pravidelně otáčejte, abyste předešli jeho opotřebení jen na jedné straně.- Nevytahujte uvolněné vlákna, odstřihněte jejich nůžkami.- Skvrny ihned vyčistěte.- Nepoužívejte chemikálie, které by mohly kožešinu poškodit.- Kožešinu lze prát v pračce při teplotě 30 °C. Neperte ji však s jinými věcmi či oblečením. Ujistěte se, že v pračce netrčí různé háčky či jiné předměty, které by ji mohly poškodit. Po vyprání kožešinu nechte pořádně vysušit.- Při těžko odstranitelných skvrnách doporučujeme profesionální čistírnu.,Naše moderní umělá kožešina je vyrobena z akrylu a polyesteru. Akryl je syntetické vlákno s nízkou hustotou, které lze snadno načechrat. Polyester neabsorbuje vlhkost, je měkký, nekroutí se, barvy vynikají vysokým jasem a trvanlivostí.
Tato umělá kožešina je jedinečná, vhodná k dekoraci interiéru, na dřevěné a kamenné podlahy. Zároveň je také měkkým a luxusním doplněk k jakémukoli kusu nábytku.Barva:TYP 3 - taupe / stříbrnáTYP 4 - růžová / zlatoružováVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: akryl 62% / polyester 38%Rozměry (ŠxD): 60x90 cmVýška vlasu: 4 cmGramáž: 400 g/m2 Hmotnost:0,25 kgČištění a údržba:- Základem je pravidelnost. Každá věc v domácnosti, speciálně ta, která je používána denně, vyžaduje svoji pravidelnou údržbu. Přesně to se týká i samotných doplňků s dlouhým vlasem. - Klasické suché vysávání shaggy polštářů či kožešin je základem, aby se mezi vlasová vlákna neusazovaly nečistoty. Zároveň jde o nejběžnější a nejjednodušší způsob údržby.- Výrobek je určen pouze do interiérů, chraňte jej před vlhkem.- Abyste se vyhnuli vyblednutí barev, nevystavujte ho přímým slunečním paprskům.- Kožešinový výrobek pravidelně otáčejte, abyste předešli jeho opotřebení jen na jedné straně.- Nevytahujte uvolněné vlákna, odstřihněte jejich nůžkami.- Skvrny ihned vyčistěte.- Nepoužívejte chemikálie, které by mohly kožešinu poškodit.- Kožešinu lze prát v pračce při teplotě 30 °C. Neperte ji však s jinými věcmi či oblečením. Ujistěte se, že v pračce netrčí různé háčky či jiné předměty, které by ji mohly poškodit. Po vyprání kožešinu nechte pořádně vysušit.- Při těžko odstranitelných skvrnách doporučujeme profesionální čistírnu.

Produkt je výrobek značky Kondela.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Sady nábytku Kondela, Sady nábytku do obývacího pokoje Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Šatní skříň Abi Roma 2 Barva korpusu: Bílá, Rozměry: 100 cm, Dveře: Dub sonoma

Velikost 100 cm,100 cm,120 cm,150 cm,180 cm,200 cm,250 cm,se zrcadlem / Dub sonoma / Nábytek paul
6 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady nábytku do obývacího pokoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová,Umělá kožešina FOX 60x90 cm Růžová
Právě si prohlížíte...

350,- Kč