Police VILGO 9,Police VILGO 9

Police VILGO 9,Police VILGO 9
Police VILGO 9,Police VILGO 9
Police VILGO 9,Police VILGO 9
Police VILGO 9,Police VILGO 9
750 690 1760
750,- Kč

Původní cena: 690,- Kč


Hodnocení:


Police VILGO 9,Police VILGO 9 z kategorie nábytek, sady nábytku, sady nábytku do obývacího pokoje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Police VILGO 9,Police VILGO 9 .

Detailní informace

Obývací pokoj, který reprezentuje váš styl a v neposlední řadě je centrem odpočinku a zábavy. Obývací sektorový systém VILGO bude pro vás lákavou volbou. Vyroben je z DTD laminované, dvířka jsou z MDF a samozřejmostí jsou ABS hrany. Obývací pokoj je oblečený do nikdy nestárnoucí bílé barvy s kombinací dub wotan. Nadčasovost a eleganci jí dodává bílý lesk, který se nachází na dvířkách.Sektorový systém sestává z různých druhů nábytku, proto je jen na vás, zda dáte přednost zařízení menšímu nebo většímu obývacímu pokoji. VILGO dá nový šmrnc nejen ...vašemu obývacímu pokoji. Klidně jej můžete umístit i do ložnice, studentského pokoje nebo jídelny.Police VILGO 100 je jednou z komponent sektorového systému VILGO, která krásně doplní prázdný prostor a poskytuje dostatek místa na fotky vašich dětí a oblíbených dekorací, které musí být součástí vašeho pokoje. Praktický a elegantní prvek, který si jistě zamilujete.Barva: bílá / dub wotanMateriál: DTD / ABS Rozměry: šířka: 100 cmhloubka: 20 cmvýška: 21 cmtloušťka materiálu: 1,6 - 2,2 cmNosnost: 2 kgHmotnost: 5 kgDodáváno v demontu.,Obývací pokoj, který reprezentuje váš styl a v neposlední řadě je centrem odpočinku a zábavy. Obývací sektorový systém VILGO bude pro vás lákavou volbou. Vyroben je z DTD laminované, dvířka jsou z MDF a samozřejmostí jsou ABS hrany. Obývací pokoj je oblečený do nikdy nestárnoucí bílé barvy s kombinací dub wotan. Nadčasovost a eleganci jí dodává bílý lesk, který se nachází na dvířkách.Sektorový systém sestává z různých druhů nábytku, proto je jen na vás, zda dáte přednost zařízení menšímu nebo většímu obývacímu pokoji. VILGO dá nový šmrnc nejen vašemu obývacímu pokoji. Klidně jej můžete umístit i do ložnice, studentského pokoje nebo jídelny.Police VILGO 100 je jednou z komponent sektorového systému VILGO, která krásně doplní prázdný prostor a poskytuje dostatek místa na fotky vašich dětí a oblíbených dekorací, které musí být součástí vašeho pokoje. Praktický a elegantní prvek, který si jistě zamilujete.Barva: bílá / dub wotanMateriál: DTD / ABS Rozměry: šířka: 100 cmhloubka: 20 cmvýška: 21 cmtloušťka materiálu: 1,6 - 2,2 cmNosnost: 2 kgHmotnost: 5 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Sady nábytku Kondela, Sady nábytku do obývacího pokoje Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 5.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Police VILGO 9,Police VILGO 9 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady nábytku do obývacího pokoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Police VILGO 9,Police VILGO 9
Právě si prohlížíte...

750,- Kč