Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá - 14% sleva

-14%
Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá
Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá
Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá
Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá
24 833 28 935 2113
24 833,- Kč

Původní cena: 28 935,- Kč


Hodnocení:


Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá z kategorie nábytek, sady nábytku, sady nábytku do obývacího pokoje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá .

Zlevněné zboží

Elegantní 3místná pohovka VOGUE 3 obzvláště vynikne v hotelovách lobby a kavárnách. Je čalouněná sametovou látkou, která je příjemná na dotek. Pohovka má bohaté polstrování. Stojí na kovové podstavě zlaté / stříbrné barvy s detaily na područkách.  K pohovce doporučujeme přikoupit další výrobky ze série VOGUE. Barva: modrá / zlatášedá / stříbrná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / kov Rozměry: šířka: 231 cmhloubka: 88 cmvýška: 71 cm hloubka sedu: 60 cmvýška... sedu: 44 cm Hmotnost: 56 kg Dodáváno v demontu.,Elegantní 3místná pohovka VOGUE 3 obzvláště vynikne v hotelovách lobby a kavárnách. Je čalouněná sametovou látkou, která je příjemná na dotek. Pohovka má bohaté polstrování. Stojí na kovové podstavě zlaté / stříbrné barvy s detaily na područkách.  K pohovce doporučujeme přikoupit další výrobky ze série VOGUE. Barva: modrá / zlatášedá / stříbrná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / kov Rozměry: šířka: 231 cmhloubka: 88 cmvýška: 71 cm hloubka sedu: 60 cmvýška sedu: 44 cm Hmotnost: 56 kg Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Signal.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Signal, Sady nábytku Signal, Sady nábytku do obývacího pokoje Signal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 56.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady nábytku do obývacího pokoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Signal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Signal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pohovka VOGUE 3 Šedá,Pohovka VOGUE 3 Šedá
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

24833,- Kč