Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Obývací stěna Portoriko 01 - II. jakost - 10% sleva

-10%
Obývací stěna Portoriko 01  - II. jakost
Obývací stěna Portoriko 01  - II. jakost
Obývací stěna Portoriko 01  - II. jakost
Obývací stěna Portoriko 01  - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Obývací stěna Portoriko 01 - II. jakost z kategorie nábytek, sady nábytku, sady nábytku do obývacího pokoje, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Obývací stěna Portoriko 01 - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - Prasklé skleněné dveře od vitríny, mírně odřené. Fotografie poškození naleznete v galerii. Obývací stěna Portoriko Obývací stěna Portoriko je perfektní volbou pro vylepšení vašeho obývacího pokoje. Má velmi elegantní a moderní design, který zaujme na první pohled a složení jednotlivých částí nabízí objemný a praktický úložný prostor. Stěna se skládá ze dvou komod - jedné vysoké a jedné nižší, ale zato široké, TV stolku a police. Tato sestava tak nabízí dostatek prostoru pro uložení nejrůznějších věcí, od el...ektroniky až po dekorace. Moderní design je zásluhou především zvolené barevné kombinace bílé a šedé. Použité materiály Obývací stěna Portoriko je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a je precizně zpracována. Materiály jsou pevné, stabilní a zajišťují tak dlouhodobou životnost této obývací stěny. Zvolenými výrobními materiály jsou laminované dřevotřískové desky (LDTD), které byly použity na korpus stěny a středně tvrdé dřevovláknité desky (MDF), použity společně se sklem na přední plochy. Oba tyto materiály jsou velmi pevné a vynikají vysokou odolností proti oděru. Výhody: moderní praktický úložný prostor elegantní kombinace barev kvalitní a odolné materiály Složení sestavy: TV stolek široká komoda vysoká komoda police Provedení: materiál korpusu: laminovaná dřevotříska (LDTD) materiál předních ploch: dřevovláknité desky (MDF), sklo dekor: bílá/šedá povrchová úprava: matná Dodání: demontováno

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003371164.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sady nábytku Okay, Sady nábytku do obývacího pokoje Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Logo II

MDF, ldtd,MDF, ldtd / Okay
9 999,- Kč
Detail
1 999,- Kč
1 749,- Kč
Detail
2 399,- Kč
2 159,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Obývací stěna Portoriko 01 - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady nábytku do obývacího pokoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obývací stěna Portoriko 01 - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

8383,- Kč