Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

4 790,- Kč
Detail

Obývací stěna Erin - PŘEBALENO

Obývací stěna Erin  - PŘEBALENO
Obývací stěna Erin  - PŘEBALENO
Obývací stěna Erin  - PŘEBALENO
Obývací stěna Erin  - PŘEBALENO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Obývací stěna Erin - PŘEBALENO z kategorie nábytek, sady nábytku, sady nábytku do obývacího pokoje, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Obývací stěna Erin - PŘEBALENO .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - zboží ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou. Pouze porušen originální obal. Přebaleno. Obývací stěna Erin Obývací stěny jsou stěžejním prvkem každého obývacího pokoje. Pokud byste si rádi zařídili interiér v moderním duchu, obývací stěna Erin je pro vás skvělou volbou. Na první pohled vás zaujme její jednoduchý, přírodní design, který zapadne do většiny pokojů a znatelně zpříjemní celkový dojem. Obývací stěna Erin nabízí spoustu odkladné plochy a praktického úložného prostoru, rozděleného do 4... samostatných částí. Tou nejzákladnější je TV stolek, který na jedné polovině disponuje výklopnými dvířky a na druhé polovině otevřenou skříňkou se dvěmi poličkami. Do celého obývacího kompletu patří také komoda, závěsná vitrína a police. Všechny tyto části dohromady tvoří velmi elegantní a účelné provedení. Zaujme jistě i přírodní dekor dub sonoma nápaditě doplněný bílým dekorem na všech dvířkách. Matný povrch dodává stěně přirozený a zároveň nadčasový vzhled. Použité materiály Celý komplet je vyroben z kvalitních laminovaných dřevotřískových desek (LDTD), které se používají pro jejich skvělé vlastnosti, jako je odolnost vůči oděru či krátkodobému působení vody. Jejich velkou výhodou je také snadná údržba. To zaručuje stálost, pevnost a dlouhodobou životnost stěny. Povrch desek je proveden v matné povrchové úpravě. Pro snadnou manipulaci s dvířky je nábytek opatřen praktickými úchytky ve stříbrném dekoru. Výhody: moderní styl kompletní sestava snadná údržba kvalitní a odolné materiály Složení sestavy: televizní stolek komoda závěsná vitrína police Provedení: materiál: lamino (LDTD), 16 mm dekor: dub sonoma/bílá povrchová úprava: mat hloubka TV stolku: 35 cm hloubka stojící skříňky: 29,5 cm hloubka police: 15,5 cm hloubka závěsné skříňky: 28 cm celkové rozměry: 190x150x40 cm Dodání: demontováno, balík 1/2: 38x10x142 cm, 26,6 kg balík 2/2: 31x22x85 cm, 28,4 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003356093.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sady nábytku Okay, Sady nábytku do obývacího pokoje Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Obývací stěna Erin - PŘEBALENO a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady nábytku do obývacího pokoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obývací stěna Erin - PŘEBALENO
Právě si prohlížíte...

2099,- Kč