3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová - 7% sleva

-7%
3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová
3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová
3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová
3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová
6 227 6 714 120
6 227,- Kč

Původní cena: 6 714,- Kč


Hodnocení:


3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová z kategorie nábytek, sady nábytku, sady nábytku do obývacího pokoje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným 3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová .

Zlevněné zboží

Tato 3místná pohovka je skvělým místem pro povídání, čtení, sledování televize a relaxaci obecně. Bude ústředním bodem vašeho interiéru. Tkanina má jednoduchý a čistý vzhled a je prodyšná a odolná. Rám z kovu a překližky zajišťuje pevnost a stabilitu pohovky. Pohovka je vysoce pohodlná, neboť má silně polstrované sedáky, područky a je vybavena polštáři za záda. Tato pohovka s jednoduchým, ale moderním designem má ve vašem pokoji upoutat pozornost. Barva:světle šedátmavě šedá krémovážlutá vínová hnědáčernášedohnědá taupe Výběr barvy zvolte ve va...riantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:látka (100% polyester) / kov / překližka / molitan Rozměry pohovky:šířka: 228 cmhloubka: 77 cmvýška: 80 cm šířka sedu: 210 cmhloubka sedu: 50 cmvýška sedu: 41 cm Hmotnost:30 kg Dodáváno v demontu.,Tato 3místná pohovka je skvělým místem pro povídání, čtení, sledování televize a relaxaci obecně. Bude ústředním bodem vašeho interiéru. Tkanina má jednoduchý a čistý vzhled a je prodyšná a odolná. Rám z kovu a překližky zajišťuje pevnost a stabilitu pohovky. Pohovka je vysoce pohodlná, neboť má silně polstrované sedáky, područky a je vybavena polštáři za záda. Tato pohovka s jednoduchým, ale moderním designem má ve vašem pokoji upoutat pozornost. Barva:světle šedátmavě šedá krémovážlutá vínová hnědáčernášedohnědá taupe Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:látka (100% polyester) / kov / překližka / molitan Rozměry pohovky:šířka: 228 cmhloubka: 77 cmvýška: 80 cm šířka sedu: 210 cmhloubka sedu: 50 cmvýška sedu: 41 cm Hmotnost:30 kg Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Sady nábytku Vida, Sady nábytku do obývacího pokoje Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 30.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Šatní skříň Abi Y1 Barva korpusu: Dub - sonoma, Rozměry: 180 cm, Dveře: Dub sonoma

Velikost 180 cm,100 cm,120 cm,150 cm,180 cm,200 cm,250 cm,se zrcadlem / Dub sonoma / Nábytek paul
10 390,- Kč
Detail
7 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady nábytku do obývacího pokoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

3místná pohovka Dekorhome Krémová,3místná pohovka Dekorhome Krémová
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

6227,- Kč