Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

2 499,- Kč
2 249,- Kč
Detail
6 390,- Kč
Detail

Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá

Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá
Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá
Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá
Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá z kategorie nábytek, sady nábytku, sady nábytku do ložnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nábytek Helcel a budete spokojení s dodaným Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá .

Detailní informace

Boxspring postel Mimir Nyní za akční cenu! konstrukce: 16 mm laminovaná deska + 6 cm silné dřevo,čelo: 16 mm silná deska + T25 vysokoelastická pěna,úložný prostor - zvedání díky pružinám, díky čemuž je obsluha velmi jednoduchá a snadná,hlavní matrace: bonellové pružiny + T25 vysokoelastická pěna,tvrdost hlavní matrace (střední vrstva postele): T3 - středně tvrdá,topper - povrchová matrace (topper Mandula):středně tvrdý,tloušťka 2,5 cm,prošívaný potah,topper vyrobený z nejkvalitnějších hypoalergenních materiálů:antibakteriální a protiplísňový po...lyesterový úplet 200 gsm,20 mm PU pěna: vyznačuje se vysokým stupněm hustoty, přiměřenou tvrdostí a elasticitou, nízkou náchylností k deformaci, vysokým komfortem používání,netkaná textilie z polyesterového vlákna s gramáží 100 g/m2,35 g fleece vyrobený z vysoce kvalitní netkané textilie,82 g polyesterové mikrovlákno: prodyšné, vysoká absorpce vlhkosti, antialergické, bariéra proti prachu a roztočům,topper má 4 odolné upevňovací gumy, které zabraňují pohybu matrace,lem: obšitý páskou po obvodu,oboustranný - obě strany jsou užitnou plochou,matraci se doporučuje otočit každé 2-3 měsíce,pratelný na 30˚Cdřevěné nohy, výška 13 cm,postel není samostatně stojící Látka - korpus eko kůže Soft, potah je v kvalitní látce Fresh - dodává čalouněnému nábytku charakter a styl. Během používání nežmolkuje. Odolný vůči světlu - nevybledne.
Postele typu boxspring jsou vhodně skládané z různých vrstev materiálů a systémů, které vytváří perfektní místo pro spánek a odpočinek. Výška horní matrace zajišťuje pohodlné zvednutí i dosednutí.Předností boxsprings postelí je konstrukční provedení postele, které se skládá z několika částí. Nejdůležitější částí je spodní box postele, který tvoří dřevěný box (úložný prostor), na něm uložená pružinová matrace typu Bonell a na ní pěnový topper. Výsledkem tohoto složení je neobyčejně vysoká zdvihová výška celkové postele. Tato zdvihová výška nám zaručuje dokonalé okopírování fyziologického tvaru těla, kvalitní relaxaci při odpočinku a spánku.

Produkt je výrobek značky Mjn.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Mjn, Sady nábytku Mjn, Sady nábytku do ložnice Mjn.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 66 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady nábytku do ložnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mjn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mjn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kontinentální postel Mimir 90x200cm, bílá/černá
Právě si prohlížíte...

11759,- Kč